Kate Middleton, din nou însărcinată? Ducesa și Prințul William ar putea fi iar părinți

Autor: Chivu Ana - 08:01, 19 sept. 2019
Kate Middleton, însărcinată pentru a patra oară?

Kate Middleton se pregătește să devină mamă pentru a patra oară? Este bine cunoscut faptul că Prințul William și soția sa doresc să-și întemeieze o familie destul de mare, dat fiind faptul că deja au trei copii. Dar oare mai vine și al patrulea? Cine face lumină în acest caz? Așteapă micuții ducilor încă un frățior sau o surioară?

Kate Middleton, de patru ori mămică?

Dacă ducii de Sussex abia au făcut un copil și pare că nu se grăbesc să se gândească la un al doilea prea curând, astfel că Archie este încă foarte micuț, se pare că Prințul William și soția sa fac demersuri serioase pentru a mări familia și pentru a duce numele mai departe. Kate Middleton este din nou însărcinată, așa că în curând va deveni mămică pentru a patra oară,. Prințesa Charlotte a fost cea care i-a dat de gol la școală, au susținut învățătoarele micuței. Mai mult decât atât, conform jurnaliștilor australieni de la New Idea, Kate ar aștepta încă o fetiță, echlibrând astfel balanța dintre sexe din familie. Cei trei copii ai ducilor sunt: George, Charlotte și Louis.

„Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă – Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată”, a afirmat sursa citată.

George, Charlotte și Louis aături de Prințul William și Kate Middleton
George, Charlotte și Louis aături de Prințul William și Kate Middleton

Kate a venit la momentul oportun în viața Prințului William?

Prințul William era deja într-o relația când a văzut-o pe Kate. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt invidiați de mulți pentru felul decent și frumos în care au ales să trăiască. Nu toate au fost așa la început, pentru că Prințul William a avut parte de o încercare grea. Acesta fusese îndrăgostit nebunește de o fată de la țară, modestă, care nu s-ar fi potrivit la fel de bine în rolul lui Kate, au spus atunci gurile rele.

„Discutam despre literatură şi piese de teatru. Alte seri ni le petreceam în Castle pub, de pe North Street, jucându-ne board games ori luând cina cu prietenii noştri. Nu era un pub cu adevărat la St. Andrews, aşa că mereu mergeam în baruri şi puburi, acolo mereu se întâmpla câte o petrecere”
Fosta iubită a Prințului William

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI