18 nov. 2022 | 08:21

Kate Middleton, de nerecunoscut într-o fotografie dintr-un ziar englez: ‘Cineva o urăște’

Știri generale
Kate Middleton, de nerecunoscut într-o fotografie dintr-un ziar englez: ‘Cineva o urăște’
Kate Middleton, de nerecunoscut

Kate Middleton i-a uimit pe fani cu ultima sa apariție. Mai mult, a trezit furia, după ce un ziar britanic a publicat pe copertă o fotografie în care soţia Printului William apare într-un mod deosebit. Fanii au rămas fără cuvinte atunci când au văzut fotografia. Ce diferențe au observat între ea și Diana, regretata mamă a Prinților William și Harry.

Kate Middleton și-a uimit fanii: a ajuns de nerecunoscut

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a participat la Ziua Comemorării, pentru a onora membrii forţelor armate care au murit în Primul Război Mondial, alături de Regele Charles al III-lea, Regina consoartă Camilla și Prințul William. Kate i-a surprins pe cei veniți cu o nouă apariție.

Prințesa de Wales părea îngândurată în timp ce se afla la balconul unei clădiri guvernamentale din apropiere. Fanii au criticat rapid publicația pentru greșeala uriașă făcută. „Daily Mirror ar trebui să-și ceară scuze prințesei de Wales”, a scris un utilizator.

„I-au schimbat total pomeții, gura, au făcut-o să arate de aproape 70 de ani, este o rușine. Dar nu este o surpriză din partea acelei cârpe”, a mai scris un al internaut. „Este nevoie de un efort considerabil pentru a o face pe Kate să arate rău. Trebuie să fi fost multă muncă”, a glumit un al treilea. ,,Cineva de la The Mirror a decis în mod clar că o urăște pe prințesa de Wales”, a mai afirmat un alt utilizator al rețelei de socializare Twitter.

,,Ea a zâmbit subtil”

Regele Charles, Camilla, William şi Kate Middleton s-au pozat împreună și i-au tachinat pe ducii de Sussex care nu au fost invitați la un portret special. Cei patru și-au încântat fanii cu noile lor fotografii, după ce şi-au actualizat conturile de pe rețelele de socializare.

În ziua aceasta, Familia regală și-a actualizat fotografiile de profil cu imagini importante. Camilla Parker si soția Prințului William se înțeleg bine, deși aceasta a părut anxioasă pe tot parcursul ședinței deosebite.

„Stând lângă Kate, ea a zâmbit subtil în timp ce i-a fost depusă coroana de flori și, când s-a întors către Kate în drumul lor de la balcon, a zâmbit destul de drag în timp ce aceasta îi vorbea.

Camilla i-a zâmbit lui Kate pentru a doua oară înainte de a da din cap, din nou într-un gest de mulțumire, în timp ce mergea înaintea lui Kate în noul ei rol de Regină.”, a declarat Jude James pentru Mirror.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Soluțiile cu care se stropesc pomii fructiferi în luna Mai. Sunt mai multe decât crezi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro