17 ian. 2024 | 17:31

Kate Middleton a fost operată de urgență. Cât va sta în spital și în ce stare se află acum

Monden
Kate Middleton a fost operată de urgență. Cât va sta în spital și în ce stare se află acum
Kate Middleton a fost internată, marți, 16 ianuarie 2024, la o clinică privată unde a fost operată la nivelul abdomenului.

Kate Middleton a fost internată, marți, 16 ianuarie 2024, la o clinică privată unde a fost operată la nivelul abdomenului, potrivit informațiilor comunicate de Palatul Kensington. În ce stare se află acum partenera de viață a moștenitorului tronului britanic și câte zile trebuie să rămână sub supravegherea medicilor.

Kate Middleton a fost operată, marți, 16 ianuarie 2024

Informația momentului de la palat! Partenera de viață a Prințului William, moștenitorul tronului britanic, s-a deplasat marți, 16 ianuarie 2024, la o clinică privată din Londra, unde a fost supusă unei operații la nivelul abdomenului. Procedura medicală a fost programată din timp.

Kate Middleton, mamă a trei copii (Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis), a fost însoțită la clinica medicală de partenerul său de viață. Prințul William nu a putut să stea la fața locului pe parcursul efectuării procedurii, potrivit informațiilor comunicate de Palatul Kensington.

Citește și: Ce mâncăruri preferate au Prințul William și Kate Middleton. Mulți vor fi surprinși de alegerile celor doi

Cum se simte soția Prințului William, după intervenția abdominală

Chiar dacă mama lor a fost operată, copiii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au mers la școală ca într-o zi obișnuită, pentru a face ca totul să pară „cât mai normal posibil”. Kate Middleton se află într-o stare bună, „se descurcă bine”, potrivit Palatului Kensington.

Pentru că procedura medicală abdominală a fost totuși una serioasă, partenera de viață a Prințului William trebuie să stea o perioadă sub supravegherea specialiștilor. Astfel, Kate Middleton va trebui să petreacă următoarele 10 până la 14 zile internată în clinica medicală.

Planurile regale, amânate după operația prințesei

În circumstanțele operației suferite de Kate Middleton, planurile regale au fost amânate. Toate călătoriile în străinătate, pentru vizitarea militarilor, organizate pentru luna februarie 2024, au fost suspendate. Prințesa trebuia să plece și în Italia, în martie 2024, însă a fost anulată călătoria.

Mai mult decât atât, reprezentanții Palatului Kensington au precizat că nu vor specula pe chestiunea intervenției medicale suferite de Kate Middleton, care reprezintă o problemă medicală privată, au notat jurnaliștii de la publicația The Sun.

Citește și: Regele Charles a luat o decizie importantă în ceea ce le privește pe Kate Middleton și Meghan Markle. S-a aflat din Marea Britanie

Ce a explicat Palatul Kensington în legătură cu un presupus cancer

Operația suferită de Kate Middleton, marți, 16 ianuarie 2024, nu are nicio legătură cu tratarea vreunei afecțiuni serioase precum cancerul, a comunicat Palatul Kensington, în circumstanțele în care în spațiul public au apărut tot felul de zvonuri privind starea de sănătate a prințesei.

La momentul redactării materialului în cauză, se spune că ofițerii de poliție ar sta în afara clinicii în care Kate Middleton este internată, pentru a interveni în situații în care este nevoie de acest lucru.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Capital.ro
Miercurea din Săptămâna Luminată, tradiții și superstiții. Ce nu au voie femeile să facă în această zi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro