24 oct. 2024 | 14:55

Karmen Minune a divorțat de Bogdan Căplescu. Cântăreața este, oficial, o femeie liberă

Monden
Karmen Minune a divorțat de Bogdan Căplescu. Cântăreața este, oficial, o femeie liberă
Karmen Minune a divorțat de Bogdan Căplescu. Cântăreața este, oficial, o femeie liberă

La o lună și jumătate de când a anunțat că se desparte de tatăl fetiței ei, Karmen Minune este, oficial, o femeie liberă. Fiica lui Adrian Minune și Bogdan Căplescu au divorțat la notar, iar bărbatul a publicat dovada pe Instagram.

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au semnat divorțul

La începutul lunii septembrie, Karmen Minune anunța că ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. La o lună și jumătate de când și-au anunțat despărțirea public, cei doi au semnat actele de divorț.

Se pare că artista și tatăl fetiței ei au divorțat amiabil, la notar, iar Bogdan Căplescu a publicat pe Insta Stories o fotografie în care se vede antetul de pe decizia de divorț. Cei doi erau căsătoriți civil de cinci ani și au împreună o fetiță. În urma separării, se pare că artista și fostul soț au ajuns la un acord inclusiv în ceea ce privește custodia fiicei lor, domiciliul acesteia și cine plătește pensie alimentară. Doar în cazurile în care părinții se pun de acord, divorțul se poate pronunța la notar.

”De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră”, spunea Karmen Minune, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Karmen Minune a divorțat de Bogdan Căplescu. Cântăreața este, oficial, o femeie liberă

Fotografia publicată de Bogdan Căplescu (Sursa: SpyNews)

De ce s-ar fi despărțit cei doi

Karmen și fostul ei soț s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, prin intermediul unor prieteni comuni. Artista era foarte tânără atunci când l-a cunoscut pe Bogdan Căplescu, iar la scurt timp după ce au început să formeze un cuplu, ea a rămas însărcinată. Au făcut cununia civilă atunci, iar după câteva luni s-a născut fiica lor, Sofia.

Artista a recunoscut că a trecut prin momente dificile după naștere și că s-a confruntat inclusiv cu depresia postnatală. Karmen și tatăl fetiței ei ar fi încercat să își repare relația inclusiv cu terapie, însă în cele din urmă au ajuns să se separe. Surse din anturajul lor au declarat pentru presă că și gelozia ar fi jucat un rol important în ruptura relației lor, bărbatul fiind cel gelos în relație. Din acest motiv, Karmen ar fi ajuns să refuze mai multe proiecte și colaborări, lucru care i-ar fi provocat numeroase frustrări.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
Ostropel de pui, rețetă veche de mai bine de 100 de ani. Ingredientul surpriză care face ca acest preparat să fie demențial
Click.ro
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Harry și Meghan, pe drumuri separate. Regele Charles jubilează
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Putin a dat ordin. Rusia a pornit războiul hibrid cu România. Județele vizate
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE în TURUL DOI
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro