VIDEO Jurnalistă TVR, agresată la mitingul PSD de la Iași: „M-au luat la bătaie”

Foto: Facebook Roxana Costas

O jurnalistă de la TVR susține că a fost agresată la mitingul PSD de la Iași, în timp ce-i filma pe susținătorii partidului condus de Liviu Dragnea.

Roxana Costaş, jurnalistă la TVR Iaşi, susține că a fost agresată fizic de susținătorii PSD. E a postat pe Facebook un clip care, la un moment, se întrerupe. A fost momentul în care ea a fost atacată cu o pancartă de unul dintre participanții la mitingul electoral.

Roxana Costaș a explicat că, în acel moment, telefonul i-a scăpat pe jos, iar filmarea s-a întrerupt brusc.

Cum a fost lovită o jurnalistă TVR la mitingul PSD de la Iași

Jurnalista TVR, Roxana Costaș, transmite pe Facebook imagini de la protestul PSD din Iași. La un moment dat, un bărbat se apropie de ea și încearcă să o lovească. Jurnalista a suprins cadrul în care persoana respectivă ridică pancarta deasupra ei, după care filmarea se întrerupe.

„Clipul s-a oprit pentru că m-au luat la bătaie susţinătorii lui Dragnea. Atât!“, a scris Roxana Costaș pe Facebook.

Ulterior, jurnalista TVR a revenit cu o nouă postare, în care a explicat cele întâmplate.

„Un coleg i-a numit armata de white walkers. Dar mie nu mi-au inspirat teamă, ci mai degrabă milă… sunt oameni alcoolizaţi, inculţi şi înrăiţi de viaţa cu multe lipsuri. Oameni pe care autocarele PSD i-au luat de la birturile din satele Moldovei, momiţi cu un pet de bere. Sau doamne mai de vază, care au venit cu maşina popii, sperând să fie şi ele Daenerys (sau Irinuci) în altă viaţă. Avem o şansă doar la vot, şi ne antrenăm pe #26mai. Scuzaţi-mi elucubraţia! O fi de la pancarta în cap“.

Vezi aici momentul în care jurnalista TVR este agresată de unul dintre participanții la mitingul PSD. Cel care apare în filmare este un bărbat care poartă o pancartă cu mesaje de susținere a partidului lui Liviu Dragnea:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI