Julia Jianu s-a despărțit de iubit, în timp ce fostul ei soț s-a logodit cu Cătălina Ponor

de: Filon Stan
11 08. 2020

”Fie roata și pătrată, tot se-ntoarce ea o dată”, spune o vorbă din popor, care se aplică foarte bine fostului cuplu Julia Chelaru – Bogdan Jianu. Dacă imediat după divorțul celor doi ea era fericită în brațele vânjoase ale unui bărbat cu 6 ani mai tânăr, iar Bogdan Jianu era singur, acum rolurile s-au inversat.

Bogdan Jianu s-a cununat cu Cătălina Ponor, în timp ce fosta sa soție, cântăreața Julia Chelaru s-a despărțit de iubit

Așadar, weekendul trecut, Bogdan Jianu s-a logodit cu gimnasta Cătălina Ponor și urmează să facă nunta, pe când fosta lui nevastă, cântăreața Julia Chelaru, s-a despărțit de iubitul ei, John, cu care avea o relație de aproape doi ani de zile.

După divorțul de Bogdan Jianu (50 de ani), anunțat acum 2 ani, cântăreața Julia Chelaru (44 de ani) s-a afișat la scurt timp cu un bărbat cu șase ani mai mic decât ea, pe nume John. Parea fericită și urma să ducă relația la alt nivel, mai ales că pe Facebook apăreau logodiți. În plus, Julia și John făcuseră vacanțe împreună, iar cântăreața i-l prezentase și mamei sale, la Piatra-Neamț.

Bogdan Jianu s-a cununat cu Cătălina Ponor, în timp ce fosta sa soție, cântăreața Julia Chelaru s-a despărțit de iubit

Cătălina Ponor a spus ”DA”

Pandemia de coronavirus i-a ținut însă izolați, iar atunci s-au cunoscut cel mai bine. Imediat după, amorezii au decis să se despartă. Dacă ea s-a despărțit de iubit, fostul soț se pare că și-a găsit fericirea în brațele fostei gimnate Cătălina Ponor (32 de ani) și a cerut-o de soție cu un inel cu diamante.

 „Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit.