Divorț bombă în showbiz! Cântăreața se desparte de soț după 7 ani de mariaj și doi copii

Divorț bombă în showbiz! Cântăreața se desparte de soț după 7 ani de mariaj și doi copii
Divorț bombă în showbiz! Cântăreața se desparte de soț după 7 ani de mariaj și doi copii

Cântăreața Kelly Clarckson și Brandon Blackstock au depus actele de divorț, după șapte ani de căsnicie. A fost dezvăluit și motivul pentru care artista și soțul ei au luat această decizie.

Kelly Clarckson și soțul ei se despart

Artista s-a cunoscut cu cel care avea să îi devină soț și ulterior tată al copiilor săi în anul 2012, iar la mai puțin de un an, după zece luni de relație, cei doi au decis să se căsătorească.

După un an, cei doi au devenit părinții unei fetițe care a primit numele de River Rose Blackstock, acum în vârstă de șase ani. În urmă cu patru ani, în anul 2016, Kelly Clarckson a devenit mămică pentru a doua oară, de băiețel, primind numele de Reminghton Alexander Blackstock, în vârstă de patru ani, aducându-le bucurie pe atunci fericitului cuplu.

Kelly Clarckson și Brandon și-au petrecut timpul alături de cei doi copii în casa pe care o dețin în Montana, pe perioada izolării, din cauza pandemiei de coronavirus. Nu se știe exact ce s-a întâmplat între cei doi pe parcursul acestei perioade, dar cert este că au luat decizia de a divorța.

Motivul separării în actele de divorț ar fi diferențele ireconciliabile. În ceea ce privește copiii, cei doi își doresc custodia comună a copiilor, scrie countryliving.com.

Cine este Kelly Clarckson

Kelly Brianne Clarkson s-a născut la data de 24 aprilie 1982 și este o cântăreață de muzică pop rock, compozitoare și ocazional actriță americană.

În anul 2002, Clarkson a obținut un contract cu casa de discuri RCA Records, după ce a devenit câștigătoarea primului sezon al emisiunii American Idol. După un an, a început comercializarea albumului de debut al artistei, intitulat Thankful. Acest material discografic a fost comercializat pe plan mondial în aproximativ 3 milioane de exemplare.

Cel de-al doilea album al cântăreței s-a intitulat Breakaway și a fost lansat în ultima parte a anului 2004. Acest produs a transformat-o pe Clarkson într-una dintre cântărețele cele mai de succes, iar discul a fost premiat de șase ori cu discul de platină în S.U.A..

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI