Judecătorii, decizie neașteptată în cazul lui Mario Iorgulescu. Ce trebuie să facă fiul lui Gino pentru a nu fi luat pe sus de mascați

de: Ana Chivu
19 12. 2019

Noi detalii în cazul șocant al lui Mario Iorgulescu, Ce decizie au luat judecătorii în privința fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal? Acesta ar putea fi luat de mascați.

Judecătorii, decizie șocantă în cazul lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost chemat de urgență în România, din cauza deciziei de ultimă oră a judecătorilor. Tânărul a fugit în Italia, Mario se recuperează după ce a provocat un accident rutier extrem de violent în care a murit un tânăr nevinovat.

Judecătorii de la Curtea de Apel București au dispus ca Mario să fie citat la clinica din Italia să fie adus în țară, pentru a putea fi audiat în dosarul în care este acuzat de răpirea și torturarea unui bărbat. Instanța de fond a dispus achitarea lui Mario, dar procurorii au constestat decizia, iar acum vor să-l audieze pe fiul președintelui Ligi Profesioiste de Fotbal.

Judecătorii, decizie în cazul lui Mario Iorgulescu

Ce trebuie să facă Mario?

În cazul în care Mario nu se va prezenta la instanță, ar putea primi o amendă, iar ulterior ar putea fi luat pe sus de „mascați”. Amintim că inculpatul a plecat din țară la doar câteva zile după ce a ucis un om, după ce a intrat cu 240 km/h în autovehiculul acestuia aflat la semafor. După ce acesta a ajuns la spital, s-a dovedit faptul că e consumat droguri și alcool.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”
Reprezentantul Parchetului de pe lâmgă Judecătoruia Sectorului 1