Jucătorii de la FCSB care au intrat în vizorul unei echipe de top din Italia. Anunțul impresarului

Jucătorii de la FCSB care au intrat în vizorul unei echipe de top din Italia. Anunțul impresarului
Jucătorii de la FCSB sunt urmăriți de echipe puternice din Europa

Jucătorii de la FCSB care au intrat în vizorul unei echipe de top din Italia. Gigi Becali se mândrește periodic cu „perlele” pe care le are în lotul echipei sale. Latifundiarul visează la transferuri uriașe, pe zeci de milioane de euro. Nu e mai puțin adevărat că doi dintre fotbaliștii vicecampioanei sunt monitorizați cu atenție de o echipă importantă din Europa.

Jucătorii de la FCSB care au intrat în vizorul unei echipe de top din Italia

Jucătorii de la FCSB care au intrat în vizorul unei echipe de top din Italia. Gigi Becali se mândrește cu „perlele” pe care le are în echipă. Periodic, latifundiarul vorbește de viitoare transferuri pe sume colosale, comparabile cu marile mutări pe care le fac cluburile mari din Occident.

Dintre jucătorii de la FCSB, Octavian Popescu și Ianis Stoica sunt, deja, cei vizați pentru asemenea transferuri. Ambii au 19 ani și ambii impresionează prin calitățile pe care le arată. Despre primul, Gigi Becali nu s-a sfiit să declare ca e un geniu și că, în mod normal, ar trebui să-l vândă cu 100 de milioane de euro, dar probabil ar fi înduplecat și pentru 30 de milioane de euro.

„I-am spus lui MM: „Mi-e frică să nu-l fure cineva cu 30-40 de milioane”. Cu suma asta l-ar fura, e jucător de peste 100 de milioane (n.r. – de euro)! Nu-l dau acum. Poate 30-40 de milioane m-ar îndoi, dar, pe 20, vă dau cuvântul meu că nu-l dau. O piesă ca asta, un astfel de geniu, vine o dată la 30-40 de ani”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Anunțul impresarului

Celălalt jucător de la FCSB în care Becali își pune mari speranțe este Ianis Stoica. Pentru el, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că a avut o ofertă din Premier League, de la Arsenal, pe care a refuzat-o.

„Eu la ora asta am 7,5 milioane de euro (n.r. – oferta de la Arsenal) pe Ianis Stoica. Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r – dintr-un viitor transfer)”, a declarat Gigi Becali, în decembrie, conform as.ro.

Pe de altă parte, impresarul Giovanni Becali susţine că cei de la Atalanta i-au cerut informaţii despre Octavian Popescu şi Ianis Stoica, pe care i-au urmărit în ultimele două meciuri. Cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost Octavian Popescu, cel care a înscris cu CFR şi cu Dinamo două goluri superbe, din afara careului.

„M-au întrebat cei de la Atalanta, că au văzut şi ei două goluri în 3 zile, şi frumoase. Chiar preşedintele le-a văzut şi directorul sportiv. Sunt tineri, încă trebuie să câştige ceva cu Steaua (n.r. – FCSB), trebuie să câştige un titlu, un campionat, o Cupă, ceva trebuie să câştige, pentru că realizările lor singulare rămân doar singulare.

FCSB vrea să câştige bani mulţi pentru ei, deocamdată Octavian Popescu se vorbește de 60-80 de milioane de euro (n.r. – preţ stabilit de Gigi Becali). Poate vine cineva şi îi dă 25 (n.r. – milioane de euro) lui Gigi, 30 şi-l „fură” acum, în vară”, a spus Giovani Becali pentru Telekom Sport.

La Atalanta a ajuns Valentin Mihăilă care a fost împrumutat de la Parma pe 6 luni, cu opțiune de cumpărare definitivă. Echipa din Bergamo ocupă locul 4 în Serie A, loc de Champions League, și este calificată în play-off-ul Europa League.

Foto: Facebook/FCSB