Jucătoarea de golf care este cercetată de poliție pentru gestul pe care l-a făcut la Marele Canion. „Este necesar să spunem că nu ai voie asta?” – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
01 11. 2022

Katie Sigmond este un jucătoare de golf foarte cunoscută, în special Statele Unite ale Americii. Are peste șapte milioane de urmăritori pe Tik Tok, așa că și-a dat seama că i se potrivește de minune și rolul de „influencer”. În dorința de a atrage și mai mult atenția fanilor a filmat o secvență într-o zonă din Marele Canion. Poliția a deschis o anchetă și tânăra de 20 de ani se poate alege cu un dosar penal.

Katie Sigmond, cercetată de poliție, după scena pe care a filmat în Marele Canion

Katie Sigmond are doar 20 de ani, dar este urmărită de peste șapte milioane de fani pe Tik Tok. Frumoasa blondă este jucătoare de golf, dar și influencer și încearcă să ofere zilnic, pe rețelele sociale, poze și filmulețe din activitatea ei zilnică.

Ultima filmare a iscat un scandal foarte mare. Katie s-a gândit să încerce câteva lovituri într-o zonă foarte frumoasă din Marele Canion, iar la final a aruncat o crosă și o minge, lucru interzis de lege. Poliția din Grand Canyon a intrat pe fir și acum este cercetată.

„Este chiar necesar să spunem că mingile de golf nu trebuie aruncare în Marele Canion? Pe 26 octombrie, o persoană a postat un videoclip, pe o pagină personală de Tik Tok, în care arată cum lovește o minge de golf, după care aruncă o aruncă, alături de o crosă, spre canionul de lângă Mather Point. Am fost ajutați pentru a identifica contul”, au explicat oficialii Serviciului Parcurilor Naționale din SUA.

Și nu este tot. Jucătoarea de golf și-a pus și viața în pericol pentru că în filmare se vede cum s-a apropiat foarte mult de o prăpastie.

„Aruncarea obiectelor în canion nu este doar ilegală, dar poate pune în pericol turiștii care fac drumeții, dar și fauna sălbatică din zonă care se deplasează pe jos”, se mai spun în comunicatul oficial.

Polițiștii au precizat că filmulețul a fost postat de pe rețele sociale, dar a fost șters după ce s-a aflat că a început ancheta. Spun însă că l-au recuperat și au anunțat că îl vor folosi pentru a-și construi temeinic acuzarea.