26 oct. 2022 | 10:51

Ce propunere a refuzat cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume. Ana i-a transmis un mesaj lui Neymar și a făcut o paralelă între situația ei și cea a lui Erling Halland

Știri generale
Ce propunere a refuzat cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume. Ana i-a transmis un mesaj lui Neymar și a făcut o paralelă între situația ei și cea a lui Erling Halland
Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume a acordat un interviu în care a dezvăluit de ce a refuzat ofertele de la formațiile din Anglia

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume a primit mai multe oferte din Anglia, dar a refuzat. Ana Maria Markovic a acordat un interviu în care a explicat de ce a ales să rămână în Elveția. A vorbit și despre mesajele pe care le primește, în special la postările în care apare în costum de baie, dar a făcut și o comparație cu Erling Haaland.

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume a dezvăluit de ce a refuzat ofertele din Anglia

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal este foarte apreciată și pentru performanțele ei de pe teren, nu doar pentru modul spectaculos în care arată. Ana Maria Markovic a primit oferte de la mai multe echipe din Anglia, dar a preferat să rămână în Elveția, într-un campionat unde se simte foarte bine și de unde are șanse mari să fie convocată, din nou, la naționala Croației.

Jucătoarea de la Grasshoppers a acordat un interviu pentru www.20min.ch, care a fost preluat și de jurnaliștii de la The Sun. A explicat de ce a refuzat toate propunerile din această vară. „Nu mă simt pregătită să plec la o altă echipă. La clubul meu actual, Grasshoppers, mă simt confortabil și sunt apreciată”, a declarat Ana Maria Markovic.

Sportiva croată a dezvăluit că nu se bucură foarte tare în momentul în care în ziare și la televiziune este descrisă drept „cea mai sexy”.

„Îmi plac materialele în care se spune că sunt cea mai frumoasă fotbalistă din lume sau printre cele mai frumoase. Mă bucur să aud că sunt frumoasă. Dar când se spune că sunt cea mai sexy, asta nu-mi convine. Și nu este nici pe placul familiei mele”, a mai spus jucătoarea.

 

Ce pățește Ana Maria Markovic când postează poze în costum de baie

Ana Maria Markovic are peste un milion de urmăritori doar pe contul de Instagram și își bucură fanii cu fotografii de la meciuri, dar și din vacanță. Reacțiile celor care văd aceste poze nu sunt mereu elegante.

„Să luăm un exemplu. Care este diferența între mesajele pe care le primesc eu când postez fotografii în costum de baie și cum reacționează oamenii când îl văd, să zicem, pe Erling Halland în slip.

Sunt convins că el nu primește mesajele pe care le primesc eu. Noi, femeile, ne susținem foarte tare în aceste situații, aș vrea ca și bărbații să reacționeze la fel. Ar fi foarte onorabil să ne susțină”, a mai spus jucătoarea.

Ana Maria Markovic cunoaște multe personaje importante din lumea fotbalului. A stat chiar de vorbă cu Neymar și speră ca starul lui PSG și al naționalei Braziliei să sprijine mai mult fotbalul feminin.

Sursa Foto: Instagram

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro