Jorge, lovitură dură pentru Antena 1 după ce a plecat de la ei! Ce emisiune va prezenta la PRO TV

Jorge, lovitură dură pentru Antena 1 după ce a plecat de la ei! Ce emisiune va prezenta la PRO TV
Jorge va prezenta emisiunea Masked Singer România, de la Pro Tv

Pro TV atacă Antena 1, în această toamnă, cu un show asemănător cu cel cu care Dan Negru bate toate recordurile în noaptea dintre ani. Pro TV vrea să fie lider de audiență, toamna aceasta, cu emisiunea Masked Singer România, prezentată de simpaticul Jorge, care a și părăsit Antena 1 pentru a modera emisiunea de la Pro TV.

Jorge va prezenta emisiunea Masked Singer România, de la Pro Tv

Așadar, 12 personaje intră într-o competiţie muzicală, costumate din cap până-n picioare, şi încearcă să ţină ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.  Nici măcar Jorge, prezentatorul emisiunii, nu știe cine se află sub măștile respective.

”Misterios, ireal şi iubibil, aşa aş descrie ce urmează să vedeţi în această toamnă la PRO TV, în emisiunea Masked Singer România. Un nou show de televiziune care va demasca celebrităţi cu o identitate ascunsă faţă de detectivii Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc şi Ana Morodan, faţă de mine, public şi telespectatori. Eu, pe scenă, sunt cel mai apropiat de măşti şi mi s-a încreţit mintea de la atâta ghicit.

Jorge va prezenta emisiunea Masked Singer România, de la Pro Tv
Jorge va prezenta emisiunea Masked Singer România, de la Pro Tv

Emisiunea a fost difuzată în 25 de țări

Într-o ediţie am impresia că e cineva sub mască, iar în următoarea, un mic indiciu îmi spulberă toate socotelile şi o iau de la capăt. Curiozitatea m-a măcinat zilnic, la fiecare filmare şi sunt convins că pariurile vor începe încă de la prima emisiune. Cine se ascunde în spatele măştii? – aceasta e întrebarea pe care toată lumea o va avea pe buze toamna aceasta. Masked Singer România e un show care va stârni discuţii celor de acasă – între telespectatori, între copii, părinţi şi bunici”, spune Jorge.

Noul show de la PRO TV este realizat după un format produs în Coreea de Sud, cu o primă ediție difuzată în 2015. Show-ul a avut un succes atât de mare încât a fost preluat la scurtă vreme și de televiziunile din China, Vietnam și Thailanda, iar ulterior a fost produs și în Statele Unite. În ediția din SUA, însă, concurenții nu se ascund în spatele unor măști și a unor haine supradimensionate, cum se întâmplă în emisiunea din Coreea de Sud, ci au costume întregi, sub care își ascund identitatea.

La ora actuală, show-ul Masked Singer este un adevărat fenomen mondial, produs în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa).

Nimeni nu va şti identitatea vedetelor. În fiecare ediţie, ele vor cânta şi se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului va părăsi show-ul. Detectivii care vor încerca să descopere vedetele de sub măști vor fi Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu.

Urmăriți Playtech.ro și pe