EXCLUSIV. El e vedeta care și-a petrecut cel mai frumos izolarea. Pe Jorge l-a costat o avere, dar a meritat

EXCLUSIV. El e vedeta care și-a petrecut cel mai frumos izolarea. Pe Jorge l-a costat o avere, dar a meritat
EXCLUSIV. El e vedeta care și-a petrecut cel mai frumos izolarea. Pe Jorge l-a costat o avere, dar a meritat

Jorje, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, și-a petrecut toată perioada stării de urgență într-o vilă de lux la munte, pentru care a scos din buzunar o suma exorbitantă.

Jorge și-a petrecut izolarea într-o vilă de lux

Pandemia de coronavirus i-a adus pe majoritatea artiștilor în pragul falimentului. Din cauza instaurării stării de urgență în România, toate concertele, spectacolele și evenimentele au fost anulate încă din luna martie și toți au fost obligați să se baricadeze în casă și să facă economii pentru a rezista financiar până la reluarea activităților profesionale.

Din păcate, Guvernul nu a putut oferi o dată exactă pentru redeschiderea evenimentelor, declarând doar faptul că până pe 15 iunie nu se poate pune problema ca acest lucru să se întâmple. Mai mult, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a dat asigurări că adunările la concerte ar putea duce la o creștere uluitoare a îmbolnăvirilor cu noul virus COVID 19, care a omorât până acum peste 1000 de persoane in România și peste 250.000 la nivel mondial.

S-a izolat într-o vilă de lux!

Sunt, însă, și artiști, pentru care banii nu au reprezentat o problemă în această perioadă de pandemie, în care nu au mai avut deloc încasări. Unii dintre ei pot trăi mult și bine din banii economisiți, alții au investit în diverse afaceri, iar asta le asigură un trai liniștit. Jorje se numără printre artiștii care nu au grija zilei de mâine.

Pe lângă faptul că a reușit să pună “bani la ciorap”, el este căsătorit de ani buni cu o frumoasă femeie de afaceri, Ramona, a cărei avere se ridică la câteva zeci de milioane de euro. Astfel, pe perioada pandemiei de coronavirus, cântărețul și soția sa, împreună cu cei doi copii, au fugit de aglomerația și pericolele din Capitală și s-au refugiat la o vilă de lux din Azuga. Timp de două luni, ei au respirat aer proaspăt de munte și și-au umplut timpul cu activități sportive. Pentru 2 luni de cazare la munte, Jorge și soția sa au scos din buzunar nu mai putin de 15.000 lei. Vila are patru dormitoare, un livind uriaș, două terase, precum și cu jacuzzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI