Jojo a ajuns pe mâna medicului. Cu ce probleme se confruntă vedeta. ”E greu de gestionat pentru mine!”

Jojo a ajuns pe mâna medicului. Cu ce probleme se confruntă vedeta. ”E greu de gestionat pentru mine!”
Jojo a ajuns pe mâna medicului. Ce probleme are vedeta acum?

Jojo și-a surprins fanii cu cea mai recentă postare. Aceasta se afla în cabinetului medicului, alături de specialistul care a ajutat-o să-și rezolve problema. Cu ce se confruntă soția lui Paul Ipate?

Jojo, pe mâna medicului. Ce a pățit soția lui Ipate?

Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, a fost de curând la o consultație la un doctor dermatolog. Dat fiind faptul că este artistă și că mereu a trebuit să dispună de machiaj special pentru scenă, mult mai dăunător decât cel de zi cu zi, acum este nevoită să aibă mare grijă la chipul său. Pentru ca tenul ei să arate impecabil, ascultă cu strictețe regulile pe care doctorul i le indică.

Sfaturile profesionistului sunt cu atât mai bine venite pentru că din cauza timpului limitat și a multelor proiecte în care se implică, deseori uită să bea cantitatea minimă de apă recomandată sau să se odihnească suficient, lucruri care afectează grav fața în timp. „Am fost la o consultatie la @dr.danielacatanas. Machiajul folosit timp îndelungat m-a făcut să apelez în cele din urmă la un dermatolog”, scris Cătălina Grama pe o rețea de socializare.

Jojo, pe mâna medicului. Cu ce probleme se confruntă vedeta?
Jojo, pe mâna medicului. Cu ce probleme se confruntă vedeta?

„Iarna este anotimpul cel mai greu de gestionat pentru pielea mea, pentru că frigul împreună cu machiajul profesional îmi strânge și îmi astupa porii iar tenul meu suferă teribil din cauza lipsei de apă. Vreau de data asta să-mi tratez tenul din timp și să previn uscarea exagerată. Pentru asta mi-am dat seama că chiar am nevoie de sfaturile unui profesionist pentru a preveni și a trata pielea mea uscată. Mă deranjează uneori foarte tare faptul că pielea mea uscată îmi accentuează ridurile de expresie. Ca actriță oricum îmi folosesc mușchii faciali extrem de mult de ani de zile așa că am nevoie o hidratare intensă și de o netezire a pielii cât mai urgentă. Cuvântul iernii pentru mine va fi în mod clar : hidratare, hidratare, hidratare. Pornim la drum cu o curățare extraordinară și cu un peeling PRX. Intrați pe stories să vedeți întregul procedeu. Vă țin la curent cu toate!”
Cătălina Grama