Jo și Juno, împăcare surpriză? Cine i-a dat de gol pe cei doi artiști

Jo și Juno, împăcare surpriză? Cine i-a dat de gol pe cei doi artiști
Jo și Juno sunt din nou împreună? Cum au fost surprinși?

Jo și Juno au anunțat în urmă cu câteva luni faptul că nu mai formează un cuplu, dar fanii văd că altfel stau lucrurile între ei. Cei doi artiști au fost surprinși într-o ipostază care spune totul. Cum au fost fotografiați?

Jo și Juno, din nou împreună? Cum au fost surprinși?

Jo și Juno sunt doi artiști extrem de iubiți. Fanii lor au fost foarte încântați să-i vadă împreună, mai cu seamă că relația lor a fost purtată în văzul tuturor, detaliu pe care blondina a mărturisit că nu-l va mai face. Aceștia au ales să-și spună adio, dar nu se știe exact motivul pentru care s-a ajuns la despărțire.

Cu toate astea, ambii continuă să vorbească deosebit unul despre celălalt și susțin că au rămas prieteni foarte buni. Povestea lor de iubire a fost marcată de multe despărțiri și împăcări, multă gelozie și sentimente intense.

Iată că tocmai această pasiune cu care au trăit lucrurile i-a făcut să ajungă în acest punct. Internauții se întreabă acum dacă nu este din nou cazul unei alte împăcări în rândul lor. Totul a pornit de la un story postat de Gina Pistol în care Jo și Juno apăreau îmbrățișați.

Ioana Anuța a mărturisit că relația avută cu celebrul artist a fost una tulbure, cu năbădăi. Recent, blondina a precizat că unul din motivele despărțirii ar fi fost impulsivitatea partenerului cu care nu se putea obișnui.

„Toate momentele ne-au făcut să fim ceea ce suntem azi”

‘Am avut o relație cu năbădăi. Ne-am iubit mult, noi așa, doar că nu ne potriveam neapărat, firile noastre nu se potriveau, câteodată ne certam, câteodată ne împăcam. Dar și când ne împăcam…cred că de asta ne și certam, ca să ne împăcăm. Ne împăcam frumos rău. Pentru vârsta pe care o aveam atunci, a fost ok. Era foarte impulsiv, nu se putea controla. Cu asta nu puteam să mă obișnuiesc’, a mărturisit cântăreața.

„Ne-am tot acordat șanse, pentru că sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare. E o luptă puternică între rațional și sentimental. Nu cred în povestea cu „ciorba reîncălzită, cred că trebuie să ne ascultăm sufletul, dar să nu uităm să avem și mintea cu noi. Din trei ani de relație nu regret nimic. Câteodată mă gândeam că părinții mei au 30 de ani de căsnicie și n-au făcut câte am făcut noi în trei ani. N-am ce să regret. Mă gândesc cu drag la fiecare moment, chiar și la alea mai puțin plăcute. Toate momentele ne-au făcut să fim ceea ce suntem azi”
Ioana Anuța – Jo (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI