Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după divorț. Ipostaza în care au fost surprinse cele două vedete

de: Ștefan R. Apostol
12 09. 2024

La jumătatea lunii august, fanii aflau de ruperea definitivă dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, fiind definitivat divorțul. Dar, deși mulți au regretat asta, de curând cei doi au fost văzuți împreună, iar ipostaza în care au fost surprinse cele două vedete a făcut înconjurul internetului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în cele din urmă divorțați

După ce lumea entuziasmată asista la refacerea cuplului Bennifer, acum plâng cu lacrimi de crocodil, după ce divorțul dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a definitivat. Din păcate, din motive evidente, cele două mari vedete au decis să meargă pe drumuri separate.

După pronunțarea divorțului, J Lo a avut o primă apariție publică, cu ocazia lansării unei ni pelicule în care vedeta joacă, dar ca o ironie, este produs de fostul partener Ben Affleck, „Unstoppable”.

Artista și-a făcut apariția la premiera filmului din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto 2024, pe 6 septembrie, purtând o rochie argintie Tamara Ralph, care nu lăsa pielea la vedere, cu fundițe negre pe laterale.

În timp ce Ben Affleck nu a fost la vedere, coprotagoniștii dramei sportive, Bobby Cannavale, Jharrel Jerome și Don Cheadle, precum și Matt Damon, care este și producător al filmului, au fost prezenți. Vedetele au pozat pentru fotografii pe covor, Lopez stând între protagoniști.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după divorț

Dar, după premiera filmului, conform presei de dincolo de ocean, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți din nou împreună după divorț, dar nu într-o întâlnire de curtoazie, ci una de afaceri.

Conform tabloidelor americane, cei doi dețin împreună o clădire de birouri în Los Angeles, și întâlnirea aici ar fi avut loc.

Jennifer Lopez a fost văzută mergând la o întâlnire la birou, cu Ben Affleck

Din imaginile surprise de fotografi, Jennifer Lopez a mers la întâlnire însoțită de mama ei, iar celebrul actor avea să sosească ceva mai târziu, dar singur.

Este prima dată când sunt surprinși în public, după pronunțarea divorțului, la jumătatea lunii august, dar fără a da declarații ulterioare presei.

Cele două vedete trăiau separat de cel puțin 4 luni

Din documentele oficiale a reieșit că J Lo și Ben Affleck erau deja seaprați din luna aprilie a.c., actorul fiind cel care părăsise domiciliu conjugal la data de 26 aprilie, conform celor relatate de PageSix.

Dizolvarea căsătoriei lor de doi ani  a venit cu doar câteva zile înainte de aniversarea ceremoniei lor de nuntă în Riceboro, Georgia, din 2022, după nunta lor surpriză din Las Vegas cu o lună mai devreme.

În mijlocul acestei situații tensionate dintre fostul cuplu, Page Six a publicat fotografii cu actrița ținându-se de mână cu Matt Damon la petrecerea de după premiera filmului Unstoppable, la care Affleck nu a participat.