Contractul prenupțial dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce condiție majoră i-a impus ea

Contractul prenupțial dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce condiție majoră i-a impus ea
Contractul prenupțial dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Înainte de nuntă, Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Majoritatea vedetelor fac acest lucru înainte de a ajunge la altar. Cu toate acestea, J. Lo a pus o condiție inedita în contract.

Condiția lui Jennifer Lopez are legătură cu viața lor sexuală

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, se pregătesc de nuntă, însă actrița și cântăreața a avut câteva condiții, așa că au semnat un contract prenupțial.

Vedete îi solicită viitorului soț să întrețină relații sexuale de minim patru ori pe săptămână. În trecut, nunta lor a fost anulată, însă cei doi se iubesc mai mult decât la început și speră ca acest lucru să nu se repete. Ben Affleck a acceptat deja să semneze contractul prenupțial propus de Jennifer Lopez.

Cum a fost cerută în căsătorie Jennifer Lopez

Vedeta a fost cerută în căsătorie într-un loc inedit și a primit un inel superb, cu diamant verde, în valoare de 5 milioane de dolari. Aceasta le-a povestit fanilor că a fost cerută în căsătorie în baie, postând un clip scurt și arătându-și inelul.

„Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie.

Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmpla din nou.

Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: ‘Este un da?. Am spus DA, desigur, că este un DA. Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată…

Doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată”, a povestit vedeta pe contul ei de Instagram.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mai logodit în urmă cu 20 de ani

Cei doi îndrăgostiți au început să se întâlnească la jumătatea anului 2002 și s-au logodit în același an. Cu toate acestea, au anulat nunta, iar în cele din urmă au renunțat la căsătorie în anul 2004.

Pe atunci, cuplul era poreclit „Bennifer” și erau văzuți des împreună pe covorul roșu de la diferite prezentări și la ieșiri publice în întreaga lume. Jennifer Lopez are doi copii cu fostul ei soț, cântărețul Marc Anthony, iar Ben Affleck are trei copii, cu fosta lui soție, interpreta Jennifer Garner.