Jane Seymour arată senzațional la 70 de ani în costum de baie. Imaginea cu Dr. Quinn e virală

Jane Seymour arată senzațional la 70 de ani în costum de baie. Imaginea cu Dr. Quinn e virală
Jane Seymour arata senzational la 70 de ani in costum de baie. Imaginea cu Dr. Quinn e virala

Jane Seymour a devenit cunoscută unei lumi întregi, atunci când a acceptat să joace rolul Dr. Quinn, serialul care a consacrat-o și a transformat-o într-o adevărată stea la Hollywood. Astăzi, frumoasa actriță are 70 de ani și un trup de invidiat. Cum arată roșcata în costum de baie, la mai bine de șapte decenii de viață.

Cum arată Dr. Quinn în costum de baie, la 70 de ani

În anii 90, actrița Jane Seymour cucerea lumea cu rolul ei binecunoscut al medicului dr. Quinn în serialul cu același nume. Serialul de epocă a avut un succes fulminant, fiind difuzat între anii 1993 și 1998, timp de 5 ani, acțiunea petrecându-se la mijlocul anilor 1800, când meseria nobilă de doctor era nouă pentru reprezentantele sexului frumos.

Astăzi, Jane Seymour are 70 de ani, dar trupul său tonifiat și talia zveltă nu trădează o vârstă mai înaintată de 25. Faimoasa roșcată și-a etalat silueta ideală în câteva fotografii postate, recent, pe rețelele sociale.

Dr. Quinn a fost surprinsă într-un costum de baie întreg, negru, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate, fanii actriței fiind impresionați de faptul că actrița a bifat cel de-al șaptelea prefix al vieții. Aflată într-o vacanță exotică, Jane Seymour s-a pozat în timp ce mângâia animalele din sanctuarul elefanților din Thailanda.

„Petrec timp de calitate cu noii mei prieteni aici, la Sanctuarul Elefantului Verde! Sunt cu adevărat creaturi maiestuoase și frumoase!”, a scris actrița Jane Seymour pe rețelele sociale.

Complimentele nu au întârziat să apară, admiratorii celebrei actrițe din Dr. Quinn fiind impresionați de frumusețea ei naturală și trupul extrem de tonifiat.

„Sunt cu siguranță creaturi maiestuoase și, apropo, arăți frumos.

Arăți grozav, atât de natural. Frumoasă!

Uimitoarea Jane petrecând timp cu acele animale frumoase. Arăți minunat în costumul tău de baie… ne face pe unii dintre noi să fie foarte invidioși.”, sunt câteva dintre comentariile incredibile pe care fanii i le-au adresat lui Jane Seymour, pe Instagram.

Ce mesaj le-a transmis Jane Seymour fanilor săi

Vedeta internațională și-a etalat fizicul de adolescentă, în timp ce ridica privirea la cer, plimbându-se pe o plajă, lăsându-se sărutată de soare. Jane Seymour a publicat un mesaj motivațional, la început de an:

„Când lucrurile te doboară, privește mereu în sus! Este prima noastră #OpenHeartSunday din an, așa că să începem bine! Care sunt unele dintre obiectivele tale pentru 2022?

De-a lungul anilor, am creat o comunitate atât de minunată, să lucrăm împreună pentru a ne trage la răspundere reciproc și pentru a ne sprijini unii pe alții!”, a scris actrița pe rețelele sociale.

Cei mai mulți dintre internauți au declarat că, văzându-i trupul tonifiat și bucuria de viață la 70 de ani, au de gând să facă tot posibilul pentru a fi în cea mai bună formă fizică.

Sursa foto: Instagram Jane Seymour

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI