Jaf cu toporul la o sală de jocuri din Pitești. Atacul a durat mai puțin de un minut – VIDEO

Autor: Iorgu Ianusi - 17.03.2019, 09:32

Un jaf armat a avut loc, duminică, la o sală de jocuri aflată în centrul Piteștiului, anunță poliția din Argeș care a pornit în căutarea făptașilor.

Doi bărbați au intrat cu fețele acoperite cu măști în sala-cazinou și ar fi amenințat angajații cu o armă, spun anchetatorii.

Atacul ar fi avut loc în jurul orei 6.00, potrivit Știrile Pro TV. Cei doi hoți au amenințat o casieră cu ceea ce părea a fi o armă. Angajata a suferit un atac de panică iar atacatorii au reușit să sustragă 40.000 de lei.

„La ora 6.16 a fost acționat butonul de panică, am ajuns acolo în două minute. Din spusele angajaților, au intrat doi bărbați mascați, unul cu un pistol, în mână și celălalt cu un topor.” Cristian Aldea, angajat firma de pază

În jurul orei 8.00, Ambulanța Argeș a anunțat că o angajată a sălii de jocuri a avut nevoie de îngrijiri după ce a suferit un atac de panică iar un alt angajat a suferit o contuzie în momentul în care ar fi vrut să-i imobilizeze pe atacatori.

Sala-cazinou era prevăzută cu sistem de supraveghere video. Polițiștii vor stabili după vizionarea imaginilor dacă pot fi folosite pentru identificarea jefuitorilor.

Surse judiciare spun că atacul ar fi durat cel mult un minut iar unul dintre atacatori ar fi avut un topor asupra lui.

„Au pus pistolul la capul fetei, au trântit-o pe jos, toporul a fost pus la gâtul agentului de pază… Totul a durat aproximativ 20 de secunde”. Cristian Aldea, angajat firma de pază

loading...

Citește și...