Jaf armat într-o cafenea. Bărbatul a fugit cu toți banii, după ce a amenințat-o pe vânzătoare cu un pistol

Jaf armat într-o cafenea. Bărbatul a fugit cu toți banii, după ce a amenințat-o pe vânzătoare cu un pistol
Jaf armat într-o cafenea din Suceava

Polițiștii sunt în căutarea unui bărbat care a amenințat vânzătoarea unei cafenele cu un pistol și a fugit cu toți banii din casa de marcat. Jaful a avut loc luni seara, într-un local din comuna Iaslovăț, județul Suceava.

Jaf armat într-o cafenea

Întreagă scenă a fost surprinsă de către camere de supraveghere din local, jaful desfășurându-se în maxim un minut. În imagini se poate vedea cum un bărbat, îmbrăcat cu o geacă de culoare gri, cu gluga trasă pe cap și cu mască de protecție la gură, intră în cafenea. Vorbește câteva secunde cu vânzătoarea, apoi scoate un obiect din buzunar, ce pare a fi un pistol, și o amenință pe femeie.

Vânzătoarea fuge speriată într-un colț, iar autorul jafului deschide casa de marcat și fură toți banii. Iese din cafenea și fuge, fără a se urca în vreo mașină. Tânăra de la casă a sunat la numărul unic de urgențe 112, iar la fața locului au venit mai multe echipaje de la Poliția orașului Milișăuți, alături de agenți de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava.

Oamenii legii au audiat mai mulți martori și au început investigațiile. Aceștia încearcă să identifice făptașul, însă vânzătoarea nu a oferit multe detalii.

Prejudiciul provocat în urma jafului

Conform proprietarilor cafenele, hoțul care a comis jaful din comuna Iaslovăț a plecat cu 1.386 de lei. Ștefan Apetrei este unul dintre cei care se ocupă de cafenea și a povestit ce s-a întâmplat în seara zilei de luni, în jurul orei 20:30.

”Fetele erau pregătite să închidă, să strângă și să curețe. Una dintre fete era în spate și alta la tejghea. A venit o persoană care la început i-a cerut să deschidă casa, fata nu a vrut inițial, dar după ce a fost amenințată cu pistolul a trebuit să deschidă. Fata s-a speriat foarte tare, iar după ce hoțul a plecat ea a sunat la poliție, care a venit, inclusiv criminalistica, și a făcut investigații. Aseară când am auzit nu îmi venea pur și simplu să cred ce s-a întâmplat. I se vedeau doar ochii și nu a putut fi identificat de fata care era la tejghea, dar și ochii erau cumva în umbră și nu și-a putut da seama”, a arătat Ștefan Apetrei, potrivit monitorulsv.ro

Criminaliștii au ridicat amprentele de la locul faptei și urmează să-l identifice pe autor în scurt timp. Oamenii legii iau în calcul și varianta în care hoțul nu ar fi avut un pistol adevărat, ci doar un obiect care seamănă cu o armă de foc.