28 feb. 2024 | 20:05

Jador și Jorge, scandal fără precedent la Survivor All Stars: ‘Ești o rușine’

News
Jador și Jorge, scandal fără precedent la Survivor All Stars: ‘Ești o rușine’
Jador și Jorge, scandal fără precedent la Survivor All Stars

Ediția de miercuri, 28 februarie 2024, a competiției din Republica Dominicană a adus o nouă confruntare urâtă între concurenți, dar nu pe traseu. Jador și Jorge au fost protagoniștii unui scandal fără precedent la Survivor All Stars. Cei doi și-au spus cuvinte extrem de dure.

Tensiuni tot mai mari la Survivor All Stars

După o nouă confruntare pe traseu, tensiunile sunt uriașe între cele două echipe. Unii victorioși, alții pregătiți pentru o nouă despărțire, condițiile se pare că au fost perfecte pentru o furtună violentă, nu creată de natură, ci de doi concurenți între care nu mai poate exista pace.

Bătăliile între Faimoși și Războinici nu se dau doar pe traseu, dar și pe bancă. De fapt, acolo se duc cele mai dure lupte. De această dată, cel care a dat startul reproșurilor a fost Andrei Ciobanu.

„Eu nu am să încerc niciodată, în această competiție, să mă cobor la nivelul lui Jorge. Este clar că joacă un rol ieftin, un rol slab de actorie, e clar că este un fel de Maria Lungu doi. A plecat dintr-o echipă în care nimeni nu-l agrea, și a ajuns într-o echipă în care joacă un rol.

Ceea ce face Jorge este o strategie de a ieși cumva în evidență la Războinici, interesul lui este să stea cât mai mult și să se fofileze. Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat, ești rănit, te duci acasă să te vindeci, nu o zi joci, o zi nu joci”, a spus Andrei Ciobanu.

Cum comunică Jador cu Dumnezeu la Survivor All Stars. Detaliul care i-a lăsat muţi pe ceilalţi concurenţi: „Ţi-e frică?”

Un nou scandal între Jador și Jorge

Jador nu a ezitat să aprobe toate spusele lui Andrei Ciobanu, acuzându-l pe fostul Faimos că lipsa sa de la jocurile de Imunitate ar fi, de fapt, parte din strategia sa.

„Strategia asta de a nu juca la jocurile de imunitate s-a făcut și la noi în echipă, noi nu am avut șansa de a-l alege, era punct sigur. Făcea asta și când era la noi. Când l-a durut burta, era joc de imunitate. Unii l-au crezut, unii nu, eu nu l-am crezut, după, pe moment am crezut.

Ideea e că nu ni se pare corect ca el să se fofileze așa și să nu intre la jocuri”, a spus Jador.

„Survivor nu înseamnă să vă smiorcăiți, nu înseamnă figuri”, a completat Zannidache, care a punctat că Smărăndescu, Jador și Moroșanu au și ei probleme, însă nu refuză să intre pe traseu.

Cine a inventat show-ul Survivor, care a înnebunit România. Istoria neștiută: de unde a început și când se termină VIDEO

„Ești o rușine!”

În momentul în care a avut șansa unui drept la replică, Jorge a spus:

„Eu nu trebuie să dau niciun drept la replică. La fel cum pe fier în roade rugina, pe om îl roade invidia. Nu decid eu dacă intru pe traseu, ci doctorul”, a spus Războinicul.

Atitudinea lui Jorge l-a scos din minți pe Jador.

„Ești o rușine!”, i-a spus Faimosul.

„Pe mine nu mă interesează părerea voastră. Nu mă interesează! Sunt aici, la All Stars, stau cât ma ține competiția”, a răspuns Jorge.

„Poți să încerci să prostești lumea de acasă, dar pe noi, ăști de aici, nu ne păcălești! Te fofârlești!” – Jador.

„Vreți să mă denigrați în fața echipei! Nu mă interesează ce părere aveți despre mine. Vă roade invidia!” – Jorge.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Familiile regale au luat cu asalt o stațiune românească. Aici e Raiul pe pământ
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA ASCUNDE un secret extrem de bine păstrat. Până acum, NIMENI nu a știut aceste lucruri
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro