Jador nu mai vrea să audă de Survivor România 2021. Singura condiție impusă pentru a se reîntoarce

Jador nu mai vrea să audă de Survivor România 2021. Singura condiție impusă pentru a se reîntoarce
De ce nu ar mai vrea Jador să participe la Survivor România

Poate că mulți fani s-au bucurat atunci când Jador a acceptat să plece în Republica Dominicană și să participe la unele dintre cele mai grele probe impuse într-un show de televiziune, dar pentru cântăreț nu totul a fost roz. Acesta nici nu mai vrea să audă de competiție, așa că nu va accepta prea curând o nouă provocare de acest gen dacă nu se vor face schimbări.

Jador nu mai vrea să se întoarcă în Republica Dominicană. Ce i s-a întâmplat la Survivor România

Jador a trecut prin foarte multe momente grele la Survivor România 2021. Chiar dacă s-a dovedit a fi un concurent foarte puternic pentru o perioadă, acesta a recunoscut că nu s-ar mai întoarce niciodată în Republica Dominicană. Cântărețul a povestit că a trecut prin unele momente cumplite, așa că nici măcar nu se gândește să mai participe vreodată într-un show de acest gen, mai ales dacă nu i se oferă mâncarea necesară.

„Sincer, nu m-aș întoarce niciodată, pentru că am trăit niște momente cumplite, pe care nu aș vrea să le mai trăiesc, sunt momente unice și vreau să rămână așa.

Au fost foarte cumplite și nu mi-aș mai dori să trec printr-o astfel de experiență. Poate doar dacă aș mânca. Dacă aș mânca măcar puțin, pentru că nu am mâncat deloc, stomacul mi s-a micșorat.”, a mărturisit Jador, la Kanal D.

Ce probleme are Jador după Survivor România 2021. Nimeni nu ar vrea să treacă prin așa ceva

Provocarea Survivor România 2021 este foarte greu de înfruntat, așa că nu mulți reușesc să rămână în această competiție ce testează limitele oricui. Pe lângă problemele pe care le întâmpină concurenții în Republica Dominicană, aceștia, întorși acasă, își dau seama cu stupoare că încă nu se pot obișnui cu normalitatea din viața de zi cu zi și cu faptul că au, în sfârșit, foarte multă mâncare.

Printre cei ce se confruntă cu provocări după Survivor România se numără și Jador, ce, întors din Republica Dominicană, și-a dat seama că nu se mai poate odihni așa cum trebuie. Chiar dacă artistul se bucură acum de un pat comod și o locuință în care are absolut orice își dorește, el nu mai poate să doarmă așa cum ar trebui și nicio metodă nu funcționează, oricât ar încerca de tare.

„Nu știu care din voi aveți probleme cu somnul, dar eu am probleme nu mari, foarte mari. Mi-e somn de mor. Ascult muzică, nu pot să dorm, încerc să dorm, nu pot să dorm.”, le-a transmis Jador fanilor într-un filmuleț postat pe InstaStory.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI