Jador a recunoscut public. Ăsta este marele adevăr: e dezamăgit profund

de: Alex Cazacu
12 10. 2020

Jador discută cu fanii săi, cu care este mereu deschis. Acesta le povestește despre tot ce se întâmplă în viața lui, fără nici o reținere. Nici planul sentimental nu este un subiect ascuns. Deși a declarat de mai multe ori că este singur, se pare că cineva i-a furat inima.

Jador a recunoscut public că este dezamăgit profund

Cântărețul recunoaște că suferă din dragoste. El le-a povestit fanilor că este îndrăgostit și cum a fost dezamăgit profund de către misterioasa femeie. În cadrul emisiunii de la ”Antena Stars”, Jador a spus că în urmă cu ceva timp a găsit o femeie pe care o place cu adevărat. După ce s-a îndrăgostit de tânăra domnișoară, ea la lăsat cu un gust amar.

Artistul a fost dezamăgit de faptul că ea ar fi ”făcut prostii”, așa cum spune chiar el. Acesta susține că este destul de confuz și că este pregătit să se lase păgubaș când vede că poate avea o relație așa cum dorește.

”Sincer, zilele plăcute mi-a plăcut de o fată și am auzit că și aia face prostii. Mă las păgubaș. Sufăr în momentul de față după o fată de care sunt îndrăgostit. Nu știu ce e în capul meu. Nu mă mai întrebați de dragoste că nu vreau să mai aud de ea… Ba da”, a spus Jador la Antena Stars.

Artistul se gospodărește singur

Deși nu are o iubită, cântărețul își calcă și își spală de unul singur hainele. Chiar dacă spune că nu reușește să se descurce la fel de bine precum mama lui, artistul își dă toată silința.

Femeilor din lumea întreagă, nu o să aveți voi un bărbat ca mine care spală, calcă. O calc așa, nu pe profesional. Eu sunt amator. Acasă eram calcat bine, că-mi călca mama. O sora îmi curăța adidașii. Mi-e dor de ele” a mai adăugat Jador.

Jador a recunoscut public că este dezamăgit

Accident cu fugă de la locul faptei

Jador a povestit pe YouTube, experiența neplăcută prin care a trecut în trafic. Artistul a relatat cum s-a petrecut accidentul. Acesta a fost lovit în plin de o dubă, iar șoferul acesteia, fiind vinovat, a fugit de la locul faptei imediat după impact.

”Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă.” a povestit Jador.