14 iul. 2022 | 23:31

Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit. Mesajul copleșitor postat de fostul președinte american

Monden
Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit. Mesajul copleșitor postat de fostul președinte american
A murit Ivana, prima sotie a lui Donald Trump

Ultima oră! Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani. Mama celor trei copii ai fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a încetat din viață în vila ei din Upper East Side din New York. Ce mesaj emoționant a transmis fostul lider american.

A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump

Donald Trump tocmai a făcut un anunț cutremurător pe rețelele sociale. Fosta lui soție, Ivana, a încetat din viață la vârsta de 73 de ani. Regretata femeie de afaceri a murit în casa ei din Upper East Side, orașul New York.

Fostul președinte american a postat un mesaj sfâșietor legat de dispariția mamei copiilor săi, Eric, Ivanka și Donald junior.

„Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, dintre care sunt mulți, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în locuința sa din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională.

Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum eram toți atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a transmis fostul lider american Donald Trump, conform publicației The Washington Post.

Fosta soție a lui Donald Trump avea 73 de ani

Vestea fulgerătoare a dispariției primei doamne Trump a stârnit vâlvă în mediul online. Un purtător de cuvânt al lui Donald Trump a confirmat vestea morții Ivanei la ABC News.

Familia fostului lider american a emis un comunicat de presă, exprimându-și regretul și tristețea față de moartea afaceristei Ivana Trump:

„Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre mame. A fost o femeie incredibilă, o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe radiantă, o mamă și o prietenă grijulie. Ivana Trump a fost o supraviețuitoare.

Ea a fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare.”, a declarat acesta.

Ivana și Donald Trump au format unul dintre cele mai influente cupluri din showbizul de la New York în anii ’80 înainte de divorțul lor, la fel de public și dezordonat, după ce Donald Trump și-a cunoscut următoarea soție, Marla Maples.

Cu toate acestea, în ultimii săi ani de viață, Ivana Trump mărturisea în cartea sa că ea și tatăl copiilor ei reveniseră la sentimente mai bune. Mai mult, cei doi foști soți ar fi vorbit la telefon o dată pe săptămână, potrivit spuselor regretatei în 2017.

PlaySport
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ego.ro
Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!
Stirile PROTV
Un bărbat dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul unui vecin. Ce s-a întâmplat în toți acești ani. VIDEO
EVZ.ro
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Digisport.ro
Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”
Adevarul
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BZI.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
EL e noul IUBIT al Simonei Halep! A invitat-o în oraș
Capital.ro
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Informația momentului despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat ACUM
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro