iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 30 mai

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 30 mai
Emisiunea iUmor de pe Antena 1 - ediția de sâmbătă 30 mai.

În această seară de sâmbătă, 30 mai, va avea loc semifinala emisiunii iUmor de pe Antena 1. Emisiunea este difuzată sâmbăta seară și este prezentată de către Dan Badea și Șerban Copoț. Nu rata ediția din această seară, în care concurenții luptă pentru un loc în marea finală a sezonului cu numărul 8.

Emisiunea iUmor de pe Antena 1 – ediția de sâmbătă 30 mai

Marea finală iUmor de apropie, jurații fiind nevoiți să aleagă și ultimul finalist al show-ului. Finalul celui de-al optulea sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de umor din România se apropie. În această seară de vineri 30 mai, va avea loc semifinala iUmor, iar vineri 6 iunie, va avea loc marea finală iUmor.

Cei care au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului, dar și cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, vor participa în semifinală. Cel care va fi câștigătorul semifinalei din această seară, de la ora 20;00, se va alătura celor 10 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro.

Concurenții care vor urca pe scenă în semifinală

Pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, vor urca pe scenă, opt concurenți. Ei se vor lupta pentru un loc în marea finală. Aceștia sunt:
  • Adi Dima
  • Orban Gabi
  • Petre Dănuț Irinel
  • Vlad Schiopu
  • Nuri Guney
  • Ștefania Costache
  • Mr Kills
  • Grupul de UMOR- Știrile care nu contează.

Cine este Cocon Kills?

Cocon Kills, este concurentul care a făcut senzație cu o piesă compusă chiar de el. În versurile compuse de acesta, există un mesaj, ca o critică la adresa oamenilor care trăiesc din ce în ce mai mult pentru faima pe care le-o aduce internetul, pentru selfie, pentru like-uri sau pentru a se lăuda cu lumea virtuală. Cheloo a fost impresionat de prestația acestuia, care părea că se înțelege telepatic cu concurentul.

„Bravo, măi omule, ești genial”, a încheiat Cheloo admirativ pentru concurentul de la iUmor, care a reușit să ajungă în semifinală.

Cocon Kills la iUmor.
Emisiunea iUmor de pe Antena 1 – ediția de sâmbătă 30 mai.

Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească concurenții

Concurenții au nevoie de două dintre voturile juraților, la fel ca și la audiții,  pentru a ajunge la votul din aplicația ”iUmor”. În semifinală concurenții trebuie să primească din nou două voturi pentru a nu fi eliminați. Cei care vor obține douã „Thumbs up”, îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă. Câștigătorul semifinalei iUmor, va fi ales de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Telespectatorii vor putea vota interpretarea concurenților care vor obține trei de ”Thumbs up” din partea juraților, într-un interval de 20 minute. Marele câștigător va fi decis prin vot la SMS la numărul 1313 și va pleca acasă cu marele premiu a cărui valoare este de 20.000 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI