iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 23 mai

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 23 mai
Emisiunea iUmor de pe Antena 1 - ediția de sâmbătă 23 mai.

În această seară, la iUmor, va avea loc Finala plăcerilor vinovate. Emisiunea de pe Antena 1, prezentată de Dan Badea și Șerban Copoț, va fi difuzată începând cu ora 20:00. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, vor stabili cine va reuși să câștige de această dată, voturile și premiul din Finala plăcerilor vinovate.

Emisiunea iUmor de pe Antena 1 – ediția de sâmbătă 23 mai

În ediția din această seară, juriul emisiunii iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, vor avea o sarcină dificilă, aceea de a stabili care este cea mai mare slăbiciune a lor, dintre concurenții iUmor, în Finala plăcerilor vinovate.

În finala plăcerilor vinovate s-a calificat de data aceasta și Romanticul X, după ce a participat la iUmor în diverse etape ale vieții sale. Pe numele său real, Gabriel Chioseaua, și-a cerut în căsătorie soția în cadrul emisiunii, Mihai Bendeac acceptând să le fie naș. Soția acestuia nu este prezentă de această dată, deoarece a rămas acasă pentru că cei doi au un băiețel abia născut.

Reîntâlnire cu concurenți mai vechi

Tot în ediția din această seară, cei trei jurați se vor întâlni cu taximetristul hoț de zâmbete, Gheorghe Popescu, dar și cu Viorel Țicu, care a încercat să fure  voturile, Deliei, ale lui Mihai Bendeac și ale lui Cheloo în două moduri:

  • folosindu-se de un cocoș
  • la un joc de alba – neagra
Doi dintre membrii juriului iUmor, alături de un concurent.
Emisiunea iUmor de pe Antena 1 – ediția de sâmbătă 23 mai.

Performanțele unor concurenți de a ajunge într-o finală

Pippino, a devenit un concurent de-al casei la iUmor. El nu a reușit până acu să ajungă într-o finală. Locul în Finala plăcerilor vinovate din această seară, și l-a asigurat, reușind performanța de a aduna 13 persoane într-o mașină.

Printre concurenții care vor fi prezenți în Finala plăcerilor vinovate se numără și:

  • cântărețul Ion Cornel Domnu
  • Violeta Niculae
  • auto-proclamatul rege al invențiilor Alexandru Țiproc.

Mărturisiri ale juraților din ediția Povești de carantină

În cadrul ediției de sâmbăta trecută, în care jurații au făcut dezvăluiri scandaloase în vreme de pandemie, Mihai Bendeac a venit cu o provocare interesantă pentru colegii săi. El le-a cerut celor doi colegi din juriu, să spună pe cine ar propune în locul lor , dacă nu ar mai putea să își îndeplinească sarcina de jurat.

Nominalizările au fost următoarele:

  • Cheloo l-a nominalizat pe Ombladon
  • Mihai Bendeac pe Vlad Drăulin
  • Delia pe mama ei
  • Dan Badea pe Dana Budeanu.

Mihai Bendeac deja își imagina cum va arăta o zi de filmare alături de Dana Budeanu, fiind foarte încântat.