iUmor 2021. El este câștigătorul sezonului 10. Cine a pus mâna pe 20.000 de euro VIDEO

iUmor 2021. El este câștigătorul sezonului 10. Cine a pus mâna pe 20.000 de euro VIDEO
Cine a câștigat sezonul 10 iUmor

Finala iUmor 2021 a venit cu foarte multe surprize. Marele câștigător ce a pus mâna pe 20.000 de euro nici măcar nu se aștepta la un astfel de premiu. Printre cei ce au avut momente inedite pentru a demonstra că merită să câștige se numără Alexandru Ghețan, Andrei Garici, Doru Nicuț, Ștefania Costace, Vlad Bieltz și Nae Nicolae.

Cine a câștigat finala iUmor 2021. A mers acasă cu 20.000 de euro

Finala iUmor a adus în fața tuturor 12 concurenți pregătiți pentru a cuceri pe oricine. Din păcate, nu toți au convins juriul cu momentele lor. În timp ce au existat glume spumoase, dar și picante, doar un singur concurent se poate lăuda că a ajuns la inimile telespectatorilor.

Este vorba de Andrei Garici ce a venit pe scenă cu un număr de stand-up comedy. Acesta a reușit să primească marele trofeu iUmor din sezonul 10, dar și premiul în valoare de 20.000 de euro. Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au fost cuceriți de fiecare glumă spusă de concurent, așa că acesta s-a dovedit a fi candidatul perfect pentru a câștiga finala.

Ținând cont că Andrei Garici a fost finalistul ales de jurații iUmor în semifinală, el a aflat doar cu două zile înainte de ultima etapă a show-ului că trebuie să vină cu un moment foarte puternic pentru a cuceri pe toată lumea. Acesta a recunoscut că glumele sale au fost făcute în doar 3 ore, chiar dacă toată lumea credea că s-a pregătit foarte mult pentru acest moment spectaculos din viața sa.

Andrei Garici a cucerit publicul. De ce nu se aștepta să câștige

Imediat după ce și-a încheiat numărul de stand-up comedy, jurații au avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa lui. Pe lângă faptul că Mihai Bendeac și Delia Matache i-au lăudat talentul, el l-a cucerit chiar și pe Cheloo, ce a avut de transmis un mesaj important cu privire la concurent.

„Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi.”, a transmis Cheloo în finală.

După ce a demonstrat că este în stare să îi impresioneze pe jurați, Andrei Garici a devenit și preferatul publicului. Chiar dacă nu credea că o să ducă acasă marele premiu, se pare că acesta s-a trezit cu o sumă uriașă după ce a decis să își pună cap la cap glumele într-un timp foarte scurt. Câteva dintre ele au fost usturătoare la adresa vedetelor, dar râsetele au curs.

„Chiar am crezut că sunt crème de la crème, în sensul că umplutura.”, a spus concurentul despre experiența lui în semifinală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI