Iuliana Marciuc și Adrian Enache au cu ce se mândri. Cum arată fiul celor doi, la 14 ani FOTO

de: Ana Chivu
30 10. 2019

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au motiv de mândrie! Băiatul lor a împlinit 14 ani și este un tânăr foarte chipeș. Iată cum arată unicul fiul a iubitului solist acum! Acesta nu alege des să împărtășească imagini cu tânărul.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache, în culmea fericirii. Fiul lor a făcut 14 ani

Singurul fiul al lui Adrian Enache se apropie cu pași repezi de perioada rebeliunii. Acesta aproape că este de necunoscut. Adrian l-a ferit până acum de ochii curioșilor, așa că mare a fost mirarea tuturor atunci când au văzut fotografia cu el la 14 ani. Băiatul este înalt, are ochii blajini ai mamei sale și este un tânăr tare chipeș. Pe data de 28 octombrie, familia i-a pregătit cele mai frumoase urări, dat fiind faptul că este la prima etapă importantă din viața lui.

”O minune de copil, de azi adolescent. Mulțumim că ne-ai ales să-ți fim părinti și vom fi mereu de partea ta, a fost mesajul Iulianei Marciuc, de pe o rețea de socializare. David a petrecut de minune alături de prietenii de la fosta școală Titu Maiorescu, în cadrul unei excursii de două zile la Constanța. Adrian Enache (53 de ani) și Iuliana Marciuc (52 de ani) se iubesc de peste 20 de ani. Cei doi s-au logodit în 2010 la Balcic. Cunoscutul artist mai are un copil, e Diana Enache, în vârstă de 23 de ani, cu fosta soție, Corina.

Iuliana și Adrian Enache sunt în culmea fericirii. Fiul lor a făcut 14 ani

Adrian Enache, despre înclinațiile copiilor săi

“Daviduțu e pe zona regie, film, actorie. Îmi doresc să regizeze un spectacol. Și să joc și să cânt împreună cu fiica mea în acel spectacol regizat de fiul meu. Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu. Diana e cel mai mare critic al meu. Când nu-mi stă bine cu o haină, îmi spune. Așa face și cu vreo melodie care nu mi se potrivește. Am ajuns să facem lucruri frumoase împreună. Când plec, îmi zice «Tati, tu ești mai nebun, trebuie să te îmbraci altfel». Lumea când mă vede cu ea nici nu crede că e fiica mea! Mai aud ceva gen: «Mamă, ce iubită nouă și-a tras Enache!»”
Adrian Enache