Iuliana Luciu a dat lovitura! Pe ce contract bănos a pus mâna vedeta Antenei 1 EXCLUSIV

Iuliana Luciu a dat lovitura! Pe ce contract bănos a pus mâna vedeta Antenei 1 EXCLUSIV
Iuliana Luciu a dat lovitura Pe ce contract banos a pus mana vedeta Antenei 1 EXCLUSIV

Iuliana Luciu s-a reorientat și, recent, și-a făcut debutul și ca DJ, ocupație care-i place foarte mult, mai ales că sora Nicoletei adoră muzica. Vedeta tv a avut șansa ca lansarea sa în acest domeniu să aibă loc peste hotare, chiar în Monte Carlo. Prestația sa i-a încântat pe patronii clubului respectiv, care i-au propus un job stabil, mai precis un contract ce presupune ca aceasta să fie prezentă la muncă, o dată pe lună.

Iuliana Luciu câștigă o avere din meseria de DJ

La 35 de ani, după ce a făcut cam tot ce se putea, de-a lungul carierei sale din show-bizz-ul autohton, Iuliana Luciu, și-a făcut recent debutul ca DJ, sub numele de DJ Lucille, iar primul său mare eveniment a fost peste hotare, la Monte Carlo.

Ei bine, prestația sa din acea seară i-a încântat pe patronii clubului respectiv, care i-au propus un job stabil, și o sumă frumușică, 2000 de euro pe lună. Conform contractului semnat între cele două părți, Iuliana va fi DJ în respectiva locație, o dată pe lună.

Potrivit mărturisirilor făcute de sora sa, Nicoleta Luciu, aceasta este foarte mândră de reușitele mezinei, chiar dacă cele două nu mai au timp să se întâlnească, dat fiind programul foarte încărcat al Iulianei.

„Cu Iuliana nu prea am reușit să mă mai văd în ultima perioadă. Nu mai are timp. A filmat foarte multe zile pe săptămână, pentru emisiunea de la Antenă, plus evenimentele pe care le are ca DJ.

Momentan, are joburi doar peste hotare. O dată pe lună merge la Monte Carlo. Sunt foarte mândră de ea. Îi place ceea ce face”, a declarat sora Iulianei, Nicoleta Luciu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Nicoleta ne-a mai povestit că deseori i se întâmplă să fie confundată cu sora sa, Iuliana, ceea ce o amuză:

„Nu de puține ori, ne confundă lumea. Mie îmi spune Iuliana. Sunt șocată. . Apoi, când își dau seama , ”.

Ce tarife are ca DJ

Iuliana și-a propus să ajungă și în acest domeniu la fel de cunoscută și de apreciată cum era și-n televiziune.

Dat fiind numele său și faptul că are o carieră  bogată în show-bizz-ul autohton, aceasta „se vinde” la evenimente pe sume cuprinse între 500 și 2000 de euro. Tarifele diferă în funcție de numărul de ore pe care-l solicită organizatorul unei petreceri private.

Rămâne sub contract cu Antena 1

Cândva în mare vogă, mai ales în perioada în care juca în telenovele, alături de sora sa, Nicoleta, Iuliana Luciu, cea care debuta în muzică încă de la vârsta de 15 ani, reorientându-se apoi spre actorie, nu renunță însă la televiziune, chiar dacă noul job îi ocupă destul de mult timp.

Alături de alți trei colegi de platou, Iuliana este un fel de asistentă a lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la emisiunea pe care aceștia o prezintă, „Prețul cel bun”, de la Antena 1, proiect aflat în vacanță, pe perioada verii.

Recent, Iuliana a filmat pentru acest proiect alături de Nicoleta, sora sa, aflată în platou doar în calitate de invitată.