Iulian Canaf, de la Vocea României la X Factor. Ce a făcut Loredana Groza când l-a văzut așa

de: Stan Nicu
24 10. 2020

Iulian Canaf de la Vocea României a ajuns la X Factor. După ce în urmă cu mai mulți ani a participat la ”Vocea României”, concurentul cu cea mai versatilă voce a urcat din nou pe scenă să o impresioneze pe Loredana, numai că de data asta s-a întâmplat la emisiunea ”X-Factor”.

Loredana Groza, în culmea fericirii, la pupitrul juraților de la X-Factor. A revăzut un concurent care a fost în echipa ei de la Vocea României

Iulian Canaf de la Vocea României a dat iar ochi în ochi cu Loredana Groza, numai că de data asta artistul a urcdat pe scena X-Factor.

Iulian Canaf, la „Vocea României” a făcut chiar și parte din echipa Loredanei groza și nici de data asta nu a plecat fără să audă cuvinte de laudă la adresa prestației sale din partea juratei X-Factor și nu numai.

Loredana Groza l-a avut in echipa ei pe Iulian Canaf, la Vocea Romaniei

Ce piesă a cântat Iulian Canaf la X-Factor

Am venit doar să cânt blues și să mă simt bine”, a spus Iulian Canaf după ce și-a prezentat melodia la X-Factor. ”Omul spectacolului e aici, înapoi pe scenă!”, a exclamat bucuroasă Loredana Groza, văzându-l pe Iulian Canaf.

Iulian Canaf, la X-Factor, a interpretat piesa ”Please Accept My Love”, în stilul lui caracteristic, cântând plin de pasiune, făcând publicul să îl aclame și pe jurații X Factor să rămână muți de uimire în fața talentului său împletit cu mai multă „nebunie” artistică. ”Te iubesc! Minunat! (…) Ești de acolo, ești America!”, i-a spus Loredana Groza.

Jurații X-Factor l-a trimis pe Iulian Canaf direct în Bootcamp

Ce am văzut astă seară este reprezentarea pasiunii și talentului în stare inițială”, a spus și Florin Ristei, un alt jurat X-Factor. ”Ești un om spectaculos, eu nu am văzut în viața mea așa ceva”, a exclamat Delia, și ea jurată alături de Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică JR., la emisiunea de talente X-Factor.

După prestația sa care i-a surprins pe toți jurați, aceștia au luat decizia de a-l trimite pe Iulian Canaf direct în Bootcamp, cu 4 de „DA”.

Cine este Iulian Canaf

Cel mai controversat dintre concurentii de la „Vocea Romaniei”, Iulian Canafare o poveste de viață demnă de un scenariu de film. Fără să se creadă un star și fără să-și dorească sa fie privit astfel, Iulian Canaf este un om simplu care are ca mare pasiune- muzica.

Iulian Canaf trăiește în orașul în care s-a născut și nu ar da Iașiul pe vreun alt oraș mai cosmopolit. Singura lui nebunie a lui Iulian Canaf este muzica. Acesta are o energie debordanta si multa caldura sufleteasca, pe care le transmite de fiecare dataă când apare în fața publicului.

Cu cine cântă Iulian Canaf în ”Canaf Excentric”

Iulian Canaf cântă în formjația Canaf Excentric. Cântărețul are ca parteneri muzicieni cu care colaboreaza de mulți ani: Sorin Petrila – chitara, Vlad Spatar – bas, Razvan Boroda – clape, Vlad Apetroaiei – tobe.