EXCLUSIV Concurentă de la Vocea României, violată de un celebru designer român! Drama uluitoare a fetei de 17 ani

EXCLUSIV Concurentă de la Vocea României, violată de un celebru designer român! Drama uluitoare a fetei de 17 ani
Copilărie furată de un monstru cu chip de om

Pentru a lăsa în urmă trauma suferită, Ana Maria s-a mutat în străinătate cu mama ei și s-a refugiat în muzică. De altfel, tânăra a participat la Vocea României

Copilărie furată de un monstru cu chip de om

O întâmplare de-a dreptul șocantă stârnea un val de indignare în 2016, atunci când o tânără de numai 16 ani, studentă eminentă, susținea că a fost violată de Andrei Silvian Spiridon, un bărbat cu studii de design vestimentar la Milano, care deținea mai multe case de modă în toată țara. Întâmplarea ar fi avut loc chiar în noaptea de 25 spre 26 decembrie, atunci când bărbatul a abordat-o pe Ana, pe care o cunoștea din vedere, spunându-I că o poate duce el până acasă, pentru ca ea să nu se mai urce în taxi cu necunoscuți.

Fata a acceptat, însă, pe drum, bărbatul i-a propus să întrețină relații sexuale, însă fata a refuzat cu vehemență. Deloc impresionat de faptul că minora îl implora să o lase să plece, Andrei Silvian Spiridon a dus-o la marginea pădurii, acolo unde a violat-o timp de patru ore. Ajunsă acasă, fata a povestit mamei sale ce s-a întâmplat și, împreună, au mers să depună plângere la poliție.

Concurentă la Vocea României a fost violată de un designer celebru
Concurentă la Vocea României a fost violată de un designer celebru

A cumpărat onoarea victimei cu 50.000 de lei și o Dacia Logan

Bărbatul a fost arestat, însă, în cele din urmă, el nu a mai fost judecat pentru viol, după ce tânăra, olimpică la nivel national, și-a retras plângerea împotriva monstrului cu chip de om care i-a luat virginitatea și toate speranțele. În schimb, ea a declarat polițiștilor faptul că a primit 50.000 lei și o mașină Dacia Logan pentru a renunța la acuzații. Designerul, cunoscut în toată țara pentru creațiile sale, a primit trei ani de închisoare pentru privare de libertate însă, surpriză, a fost eliberat la numai câteva luni după încarcerare. Acum, el își continua liniștit afacerile ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ba din contră, averea lui s-a mărit considerabil în ultimii trei ani.

În această perioadă, violatorul este implicat într-o intensă campanie electorală a candidatului PSD la primăria orașului Bârlad, Titi Constantinescu, un bărbat recunoscut ca un adevărat baron local, bun prieten cu Marcel Ciolacu, dar și cu bărbatul care a fost în stare să bată și să violeze o copilă de nici 17 ani. În tot acest timp, victima, Ana Maria, a făcut tot posibilul pentru a se reinventa. A studiat o perioadă în străinătate, a mers la psiholog câțiva ani și s-a concentrat pe învățătură. De altfel, fata a participat în repetate rânduri la Olimpiada Națională de Neogreacă, unde reușește mereu să fie pe podium. După întâmplarea care i-a schimba într-un mod îngrozitor, Ana a ales să își manifeste durerea prin muzică, ba chiar a și participat la audițiile pentru Vocea României. Ea și mama ei s-au mutat din Bârlad pentru a evita posibilitatea ca vreodată să dea ochi în ochi cu agresorul.