Iulia Vântur rupe tăcerea. A vorbit pentru prima dată despre copilul ei cu Salman Khan

Iulia Vântur rupe tăcerea. A vorbit pentru prima dată despre copilul ei cu Salman Khan

Și-a găsit dragostea la mii de kilometri distanță de casă. Ajunsă la destinație, în India, s-a reinventat, iar toate i-au mers ca unse. În curând, va face 40 de ani, iar întrebarea ”pe când un copil?” devine mai pregnantă.

Iulia Vântur, despre copilul ei cu Salman Khan

Publicul din România s-a așteptat la noutăți din partea ei pe plan profesional; noutăți care întârzie să apară. De altfel, situația este serioasă mai mult pentru cei din jur, căci Iulia, de cele mai multe ori când este întrebată despre nuntă sau copil, izbucnește în râs.

„Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet.

Iulia Vântur rupe tăcerea. A vorbit pentru prima dată despre copilul ei cu Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan

«Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când… Știi, mă pot mărita cu cineva mâine». Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta”, a spus vedeta pentru publicația Bollywood Hungama.

„Nu e o prioritate pentru mine”

Cât despre un copil, prezentatoarea TV a declarat pentru revista VIVA! că nu este o prioritate, în acest moment, cu precizarea că dacă și când va fi să se întâmple se va bucura de acest dar de la Dumnezeu.

„Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a declarat Iula Vântul.

Pe timp de pandemie, Iulia Vântur se află în izolare, într-o casă de vacanță din India, alături de câțiva membri ai familiei și mai mulți prieteni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI