29 iul. 2022 | 14:30

Iulia Vântur, primele declarații despre un copil cu Salman Khan: „Primesc cu bucurie!”

Monden
Iulia Vântur, primele declarații despre un copil cu Salman Khan: „Primesc cu bucurie!”
Iulia Vantur, primele declaratii despre un copil cu Salman Khan

Sătulă de zvonurile apărute în mediul online, potrivit cărora Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi despărțit, fosta vedetă de la PRO TV rupe tăcerea asupra acestui subiect delicat. Ce a declarat artista despre povestea de dragoste cu actorul indian și planurile de a avea un copil cu partenerul ei de viață.

Ce spune Iulia Vântur despre zvonurile privind despărțirea ei de Salman Khan

Deși sunt împreună de mulți ani de zile, Iulia Vântur a fost mereu discretă în ceea ce privește relația ei amoroasă cu actorul Salman Khan.

Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru Tine” a vorbit, recent, într-un interviu acordat celor de la viva.ro, despre povestea ei de dragoste cu starul de la Bollywood.

Iulia Vântur a infirmat speculațiile privind separarea ei de Salman Khan. Mai mult de atât, blondina a ținut să sublinieze faptul că relația ei este una fericită, iar ea și partenerul ei de viață se înțeleg la fel de bine ca la început.

„Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?!

Publicul se poate plictisi repede, mai ales de ceea ce este cunoscut. Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani…”, a dezvăluit Iulia Vântur, exclusiv pentru Revista VIVA!.

Iulia Vântur: „Da, mi-ar plăcea să devin mamă!”

Pentru că a fost întrebată de multe ori când va deveni mamă pentru prima dată, Iulia Vântur a recunoscut că și-ar dori să aibă un copil, pe care-l consideră un dar divin, ce va veni la momentul potrivit.

De asemenea, vedete mărturisește motivul pentru care nu s-a grăbit, niciodată, să îmbrace rochia de mireasă, deși este fericită alături de partenerul ei de viață. Ce spune despre gura lumii:

„A fost un proces cu mine însămi, în urma căruia am realizat că opiniile, prejudecățile sau așteptările oamenilor în ceea ce mă privește nu sunt un indicator pentru calea pe care trebuie să o urmez și, în mod clar, nu trebuie să aibă putere de decizie în viața mea.

Suntem singurii care ne putem decide viața. Noi înșine și DumnezeuAm crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale.

Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim.

Nu mă mai obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a completat frumoasa cântăreață pentru sursa citată.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Vine iarna! Veste buversantă de la meteorologi
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Adrian Alexandrov a luat decizia. Anunț despre relația cu Elena Udrea
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro