26 mart. 2024 | 11:13

Iulia Vântur, cerută de soţie. S-a întâmplat în public, cum a reacţionat vedeta. Foto

Monden
Iulia Vântur, cerută de soţie. S-a întâmplat în public, cum a reacţionat vedeta.  Foto
Iulia Vântur a primit cererea din partea unui fan

Iulia Vântur a fost cerută de soţie! Fosta prezentatoare tv a avut parte de un moment incredibil pe rețelele de socializare. Un fan a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, iar întrebarea a generat un val de reacții. Cum a reacționat, însă, vedeta?

Iulia Vântur a fost cerută de soţie. Cum a reacționat

Iulia Vântur, una dintre cele mai iubite și îndrăgite vedete din România, interacționează des cu fanii săi de pe rețelele de socializare, iar recent a avut parte de un moment inedit. Fosta prezentatoare tv are o relație de lungă durată cu Salman Khan, dar unii bărbați nu ezită să-i facă propuneri speciale pe social media. De curând, un bărbat i-a adresat marea întrebare divei:

„Tu ești rugăciunea mea nespusă, dorința mea împlinită și visul meu realizat. Te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o un fan, direct, pe rețelele de socializare.

Mesajul cu pricina a generat reacții puternice pe social media, însă Iulia Vântur a preferat să ignore întrebarea bărbatului și să nu-i răspundă în niciun fel. În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur nu excludea posibilitatea ca la un moment să se mărite și să aibă copii. Iulia Vântur este stabilită în India de peste opt ani și are o relație cu actorul Salman Khan.

Ce spunea despre posibilitatea de a deveni mamă

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”, spunea vedeta.

De-a lungul timpului, s-a zvonit că Iulia Vântur nu ar mai forma un cuplu cu acesta, mai ales că vine destul de des și în România: „De fiecare dată când vin în țară se spune că ne-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România să se spună ceva”. 

Vezi și: Iulia Vântur, apariție de mare efect după ce s-a întors în India. Rochia în stil indian i-a venit de minune FOTO

Iulia Vântur s-a supărat pe Teo Trandafir

Când a revenit în România, Iulia Vântur a avut o scurtă intervenție în emisiunea lui Teo Trandafir, „Follow us”, dar întrebările pe care i le-a adresat au necăjit-o pe vedetă. Teo Trandafir a avut anumite curiozități referitoare la relația blondinei cu Salman Khan.

„Am fost invitată la o emisiune și am fost dezamăgită să constat că nu îmi e respectat dreptul de a spune cât și dacă vreau să spun mai multe despre viața mea personală.  În fine, a fost o experiență, dar de acum înainte aș vrea să spun foarte clar celor care vor să mă mai invite în alte emisiuni în România, cu atât mai mult cu cât sunt româncă, cu atât mai mult cu cât am muncit în România atâția ani de zile, aș aprecia foarte mult dacă ați arăta ceva interes pentru viața mea profesională, pentru ceea ce fac eu, pentru că sunt în spațiul public datorită vieții mele profesionale, în primul rând”, a precizat Iulia Vântur pe Instagram.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro