Iulia Glăvan s-a îndrăgostit iremediabil de Horia Brenciu. Scene de iubire la Vocea României: „Să ne sărutăm”

O fostă concurentă a show-ului Vocea României a revenit pe scena talentelor și i-a luat prin surprindere pe jurați. În ediția din această vineri, pe 11 octombrie, aceasta și-a făcut apariția, în mod neașteptat. Mai mult, i-a mărturisit lui Horia Brenciu câteva lucruri inedite, marturisindu-i artistului și dragostea pe care i-o poartă. Răspunsul juratului a fost unul pe măsură.

Iulia Glăvan s-a îndrăgostit iremediabil de Horia Brenciu

Ediția pe nevăzute din seara de vineri a fost una cu totul surprinzătoare. Cei din public au avut parte de o surpriză, la fel și telespectatorii. Cel care a fost cel mai surprins de clipele neașteptate a fost, în mod cert, Horia Brenciu. A avut parte de foarte multe clipe frumoase în calitate de antrenor de la Vocea României. Concurenta care a revenit în sezonul în plină desfășurare se numește Iulia Glăvan.

Iulia Glăvan s-a îndrăgostit iremediabil de Horia Brenciu

Clipele inedite de la Vocea României au fost pe placul fanilor, iar mărturisirea care i-a fost adresată lui Horia Brenciu a fost în mod cert una dintre cele mai sincere, din câte i-au fost cântărețului date să audă. Concurenta a revenit pe scena de la show-ul difuzat pe Pro TV după 9 ani de la prima sa apariție!

Așa cum era de așteptat, aceasta și-a dorit foarte mult ca Horia Brenciu să fie cel care o alege și o ia la el în echipă. Momentul a fost unul emoționant, pentru că blondinei i-a fost destul de greu să se confeseze în acest mod, mai ales în fața unei țări întregi care o privește în fața micului ecran. Pentru că a fost profund impresionat de o asemenea mărturisire, Horia Brenciu și-a părăsit chiar scaunul de jurat și a mers să o îmbrățișeze pe concurenta originară din Iași.

Concurenta și-a mărturisit dragostea pe scenă

„Am așteptat 9 ani să se întâmple acest lucru. În ultimii ani am cântat și m-am distrat. M-am îndrăgostit, acum, da. De tine, Horia”, a spus Iulia, la Vocea României. „Să ne sărutăm! Ești prima concurentă care îmi spune că s-a îndrăgostit de mine. Îți răspund la fel cu multă dragoste (…) Cred că așa a fost destinat să se întâmple, să revenim amândoi în 2019”, i-a răspuns juratul.

Discuția plină de umor a continuat și între ceilalți membri ai juriului. Irina Rimes a subliniat că i s-a părut un miracol că participanta în emisiune nu s-a îndrăgostit de Smiley și l-a preferat pe colegul de la Vocea României. De asemenea, antrenorii show-ului au avut o dezbatere aprinsă și despre ce echipă ar trebui să aleagă Iulia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI