Iulia Albu, scoasă la licitație. Ce va face pentru cine va plăti bani pentru această experiență

Iulia Albu, scoasă la licitație. Ce va face pentru cine va plăti bani pentru această experiență
Iulia Albu își scoate serviciile la licitație

Fashionista României a acceptat să facă parte dintr-un proiect inedit. Aceasta nu este singura căci alte 14 vedete au fost de acord să își liciteze timpul pentru o cauză nobilă. Află în cele ce urmează ce va face vedeta pentru cine va plăti bani pentru această experiență.

Iulia Albu își va licita timpul pentru copiii cu autism

Vedeta trustului Intact a fost invitată la Antena 3 unde a oferit mai multe detalii despre acest proiect. Este vorba de o provocare pe care a lansat-o Help Autism, în parteneriat cu Artmark. Licitația va avea loc la aceștia din urmă, pe data de 17 mai.

Banii pe care vedetele implicate vor ajuta 100 de copii. Mai exact, micuții din România sau Ucraina care suferă de autism vor avea ocazia să meargă într-o tabără. Conform Iuliei Albu, oricine poate participa la acest eveniment caritabil.

”Pentru mine a fost o mare bucurie și o mare onoare să fiu cooptată în acest proiect. Consider că este ceva inedit, mai ales pentru public, pentru că oricine poate licita aceste experiențe și mi s-ar părea o idee fantastică să faci cadou.

De exemplu, unui cuplu care urmează să se căsătorească… să le faci cadou o lecție de gătit cu chef Scărlătescu sau lecții de dans cu Elvira și cu Mihai Petre”, sunt câteva dintre detaliile oferite de Iulia Albu la TV.

Ce serviciu va oferi aceasta

Pentru că moda este viața ei, dar și jobul, Iulia Albu va face ceea ce știe mai bine. Persoana care o va câștiga la licitație va avea parte de sfaturi în modă. Mai exact, vedeta va arunca un ochi în dressingul câștigătorului și va analiza ținutele.

Iulia Albu, care a desființat-o pe Andreea Marin, a declarat că se va duce personal la aceasta acasă, în inspecție. Pe lângă acest lucru, care ar putea fi parte și din emisiunea pe care o are la Antena Stars, fosta soție a lui Mihai Albu va merge și la shopping.

”În primul rând, vor avea parte de o experiență unică, pentru că vor face ceva minunat pentru acești copii. În al doilea rând, da, se va trezi cu mine pe cap, pentru că voi merge la persoana respectivă acasă.

Vom regândi garderoba în funcție de personalitatea fiecăruia, pentru că asta merge cumva și în completare cu proiectul pe care eu îl am și la Antena Stars, unde asta fac și o fac pentru oameni absolut obișnuiți, nu doar pentru vedete sau pentru oameni bogați, milionari. Și da, vom merge și la shopping. Abia aștept sinceră să fiu”, a spus Iulia Albu, care ar fi fost cerută de soție de iubitul ei, mai în glumă, mai în serios.