20 mart. 2022 | 13:51

Iulia Albu o desființează pe Andreea Bănică. Ce a putut să spună despre operațiile estetice

Monden
Iulia Albu o desființează pe Andreea Bănică. Ce a putut să spună despre operațiile estetice
Iulia Albu o desfiinteaza pe Andreea Banica. Ce a putut sa spuna despre operatiile estetice

Iulia Albu și-a făcut un obicei din a critica vedetele din România. Din nou, în vizorul criticului de modă a intrat Andreea Bănică, solista care a făcut furori cu trupa Exotic în anii 2000. Ce a putut spune fosta soție a lui Mihai Albu despre cântăreața născută în Eforie Sud. Stilista a reacționat la vederea unor poze din tinerețe cu artista, comparându-le cu cele din prezent, după ce Bănică și-a făcut operații estetice.

Iulia Albu nu o iartă deloc pe Andreea Bănică

În emisiunea „Poliția Modei”, vedeta de televiziune Iulia Albu a avut cuvinte dure la adresa Andreei Bănică. Criticul de modă nu a iertat-o deloc pe solista renumită pentru aparițiile sale provocatoare. Făcând o comparație între felul în care cântăreața arăta la începuturile carierei sale muzicale și cum se prezintă în prezent, criticul de modă nu s-a putut abține. A făcut declarații fără perdea.

„Nu poți să îmi spui că ai plecat arătând ca Adelina Pestrițu înainte de operații și arăți ca Bianca Drăgușanu după operații și să spui că tu nu ai făcut nimic. Atunci avem o problemă”, a spus Iulia Albu despre Andreea Bănică.

Critici la adresa stilului vestimentar

Nici la capitolul ținute, Andreea Bănică nu excelează. Deși a remarcat o evoluție în stilul vestimentar al vedetei, Iulia Albu nu a lăudat-o până la capăt.

„E o evoluție în cazul ei. Bine, nu tot timpul”, a remarcat stilista.

Un lucru care îi displace Iuliei Albu este „obsesia” Andreei Bănică de a adăuga ceva în plus ținutelor, dând impresia de prea mult.

„Are povestea asta, tot timpul să adauge ea ceva. Cum ar fi aici, acea curea. De ce trebuia să pui o curea pe o rochie care e deja mulată? Din această încercare exagerată de a-ți sublinia talia, poți să o faci să dispară cu totul”, a explicat designerul de modă.

Cele două vedete sunt la cuțite

Scandalul dintre Iulia Albu și Andreea Bănică durează de câțiva ani. Deși au fost bune prietene în trecut, cele două au ajuns să se evite reciproc sau să-și arunce cuvinte dure una alteia. Stilista a declarat public că nu este de acord cu vestimentația Andreei Bănică.

„Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea? Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul. Daaar… dacă tot am ajuns la ele… Ai putea să renunţi la tentativa de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că… ai 50 de perechi cel puţin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Hai, Sărbători fericite şi să-ţi aducă Moşul un stilist bun! Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1”, preciza Iulia Albu despre vestimentația Andreei Bănică, pe blogul personal.

„O perversă și o prefăcută”

Drept reacție la criticile fostei sale prietene, Andreea Bănică a spus despre Iulia Albu că „este o perversă și o prefăcută”, pe care a „blocat-o și pe instagram, pe rețelele sociale”.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
A devenit COMPLET ILEGAL în România. Anunț de la Guvern chiar astăzi, 30 APRILIE: A început aplicarea noii legi
Capital.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro