Iulia Albu o ironizează pe Andreea Bălan: „Nu cred că ai urcat pe scenă doar pe barter!”

Iulia Albu a făcut iar măcel critic printre vedete. De data asta, le-a criticat pe blogul său și s-a luat de modul în care se afișează pe rețelele sociale, dar și cum se îmbracă.

Pe Instagram, fiecare se pozează cum vrea. Cu cât te afișezi într-o ipostază mai trăsnită, cu atât ai mai multe șanse să devii mai popular, dar nu e neapărat ceva pozitiv.

Totuși, nici vedetele românești nu fac rabat de la această regulă, chiar dacă oamenilor obișnuiți nu li se pare că ar fi ceva ridicol la ele, mai ales dacă încearcă să le copieze.

Iulia Alba și privirea sa vigilentă nu ratează niciun detaliu stupid sau de prisos și nu ezită să-și exprime părere într-o formă mai mult sau mai puțin într-un mod jignitor.

Mai nou, și vedetele se copiază între ele, după cum a observat creatoarea de modă. Este cazul Andei Adam, care a început să se pozeze în stilul lui Dorian Popa: privire pierdută, fals visătoare, rezemat de o mașină cu mulți cai-putere sub capotă și, preferabil, cu cel puțin o piesă vestimentară care să se asorteze cu culoarea mașinii.

Așa cum era de așteptat, sau nu, iată că Dorian Popa influențează o gamă momentan limitată de personaje instagramiste. Cel mai clar exemplu fiind tovarășa Anda Adam care a simțit, în semn de solidaritate cu „Mister Hâtz”, să se pozeze într-o ipostază similară. Am o veste tristă: „O putea fata” dar Dorian Popa îți dă „Panda Madame” !

dorian popa anda adam

Cum a criticat-o Iulia Albu pe Andreea Bălan

Ceva mai dură a fost cu Andreea Bălan, căreia i-a criticat insistența postărilor de pe Instagram și alte rețele sociale cu copilul său. Iulia Albu îi spune pe un ton ironic că de înțeles euforia ei, având în vedere că nu mai sunt femei în România care să fi născut ca ea:

Chiar mă gândeam când voi vedea pe Instagramul Andreei Bălan, cum fac copiii ei „caca, maka, paka, papa” că doar cine a mai văzut copii care fac așa ceva, căci nu este ca și cum mai există și alte femei care au născut vreodată în România. Andreea, să știi că eu sunt de partea ta și nu plec urechea la zvonurile răutăcioase care spun că tu ai putut să urci pe scenă la două luni după SCR, strict pe barter. Chiar, oare ce au vrut să zică? Apropos, tot prost îmbrăcată ești!

andreea balan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI