Iulia Albu, mesaj către Cătălin Botezatu, după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Iulia Albu, mesaj către Cătălin Botezatu, după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Iulia Albu, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu, n-a pierdut ocazia de a-i „ataca” pe unii dintre cei prezenți la înmormântarea creatorului de modă. Printre cei „atinși” de Iulia Albu a fost și Cătălin Botezatu.

Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum pe 2 mai, de multe vedete, mai ales din lumea showbizului și a modei. Prezența unor dintre ei a deranjat-o pe Iulia Albu, care n-a ezitat să-și exprime în cuvinte nemulțumirea atunci când mama răposatului a rugat-o să țină un discurs.

Fiind rugată de mama lui am ţinut un discurs. Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni. Ultima dată când l-am văzut era într-un supermarket, de fapt, nu l-am văzut pe el, ci nişte chiloţi făcuţi de el. Nu m-am gândit să-l sun. Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu. Ce ai vrea, ca Iulia Albu să nu fie Iulia Albu? M-am referit la anumite persoane care erau acolo. Crezi că ei sunt mai puţin vinovaţi decât cei care i-au dat prima dată substanţe? Eu am spus ce am avut de spus, cine înţelege înţelege, a declarat creatoarea de modă la o emisiune Tv.

De ce i-a „atacat” Iulia Albu pe mai mulți „apropiați” ai lui Răzvan Ciobanu

Iulia Albu este de părere că o parte dintre cei prezenți la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu n-au vrut altceva decât să câștige un plus de imagine pozitivă, în timp ce alții n-au făcut altceva decât să „fixeze un cui în sicriu”.

Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, el rămâne un mare designer al României. L-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit. Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu.Am simtit să ţin un discurs pentru ca Răzvan merita asta şi pentru că astăzi a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde.

Cătălin Botezatu, deranjat de remarca Iuliei Albu

Cătălin Botezatu a fost singurul care a declarat după funeralii că s-a simțit deranjat de remarca Iuliei, cu toate că ea a fost evazivă și n-a dat vreun nume.

Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic. A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă. Dar asta e… fiecare în lumea asta poate să zică și să facă orice! Mai bine am fi mai concilianți și mai drepți, a fost replica lui Cătălin Botezatu.

Reamintim că Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie în urma unui accident rutier foarte violent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI