Iulia Albu, dezvăluiri neștiute despre actualul iubit. Ce s-a întâmplat după prima întâlnire

de: Anca Lupescu
23 08. 2021

Iulia Albu a făcut dezvăluiri despre actualul său iubit. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei.

Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei

După ce a divorțat de Mihai Albu, vedeta Bravo, ai Stil! și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Dacă până acum a fost discretă cu privire la viața ei personală, acum ea a vorbit deschis despre ce se petrece pe plan amoros.

Criticul de modă și-a găsit jumătatea și a declarat că vrea să își petreacă restul vieții alături de iubitul ei.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele.

Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie”, a mai spus vedeta.

Cu toate acestea, între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, ci dimpotrivă. Au ieșit la o întâlnire fără să se cunoască.

După prima întâlnire, vedeta nu a vrut să îl mai vadă pe bărbat

Iulia Albu nu a avut deloc o primă impresie plăcută despre bărbat, iar asta pentru că, spune ea, i s-a părut arogant.

A trecut o lună de la prima întâlnire, iar de la a doua au devenit de nedespărțit.

„A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt.

Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike.

După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu vrea să se căsătorească

Cei doi sunt împreună de cinci ani și plănuiesc să se căsătorească. Cât despre un viitor copil, Iulia Albu a declarat anul trecut că se gândesc la așa ceva.

„În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu. Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung.

Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an. Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat.

Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, povestea vedeta anul trecut.