Iulia Albu a înnebunit când a văzut ce poză a pus Oana Roman de la plajă: ”Nu te mai poza așa!”

Oana Roman a intrat în vizorul Iuliei Albu, care a criticat-o dur pe vedetă, după ce a văzut o fotografie cu ea. Designerul a văzut câteva fotografii din vacanța pe care Oana a petrecut-o în Egipt.

Iulia Albu a înnebunit când a văzut ce poză a pus Oana Roman de la plajă

La o fotografie cu Oana Roman care stă la malul mării, cu un picior ridicat, Iulia Albu a avut imediat ceva de comentat. În primul rând, a spus Iulia, poziția nu este una elegantă.

„Din punct de vedere al postărilor, eu nu aș fi făcut niciodată o astfel de postare. Da, este ok să stai așa la plajă, dar nu este neapărat ok să te pozezi în această ipostază. Nu înțeleg de ce a făcut-o. Nu te mai poza așa, Oana, pentru că nu este ok. Încearcă să te uiți în niște reviste de modă, vezi cam cum se pozează. Nu are legătură cu câte kg are. N-are nicio legătură cu asta. Are legătură doar cu faptul că unele poziții sunt elegante și altele nu”, a spus Iulia Albu.

Marius Elisei, din nou tătic?

Oana Roman primește o lovitură dură din partea fostului ei soț. Ea s-a plâns în mai multe rânduri că de când s-au despărțit, Marius Elisei refuză să mai facă activități împreună cu ea și fiica lor.

Acum, potrivit unor apropiați, Marius Elisei ar avea o iubită care nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. În plus, el este gata să se însoare și este foarte fericit, potrivit unui apropiat al lui.

“Ei sunt foarte discreți, nu vor să se afișeze împreună. Marius evită ca iubita lui să apară în presă, o protejează. Am înțeles că au fost de câteva ori la o clinică ginecologică, așa că toată lumea șușotește pe la colțuri ca ea ar fi însărcinată, însă nu vor să se afle sub nicio formă.

Lui Marius îi este foarte frică de cum ar putea reacționa fiica lui, nu vrea să o facă să sufere. O evită pe Oana cât poate, pentru că actuala parteneră nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. Este o certitudine faptul că Marius se va recăsători foarte curând. Este mai fericit ca niciodată, parcă a întinerit zece ani”, a declarat un apropiat al lui Marius Elisei, pentru Playtech.ro.

Oana Roman continuă să îl roage pe Elisei să petreacă timp cu ea și fetița lor, Iza, iar asta pentru că cea mică duce lipsa unei familii complete. 

„Eu aș fi vrut ca Iza să nu treacă prin așa ceva. Aș fi vrut să facem o activitate împreună o dată pe săptămână, dar el nu își dorește lucrul ăsta.

Este fix alegerea lui și problema lui. Eu nu sunt în măsură să judec cum își trăiește viața. Cred că ar trebui ca independent de viața pe care o are să avem momente în 3 cu Iza pentru că ea suferă că nu ne poate avea pe amândoi”, a declarat Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI