Iulia Albu a fost cerută de soție de iubitul ei? „Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor” VIDEO

de: Bișinicu Andreea
02 05. 2022

Iulia Albu a avut parte de surpriza vieții sale din partea iubitului său. Invitată la Antena 1, ca al patrulea jurat al ediției de duminică, 1 mai, de la iUmor, editorul de fashion a fost cerută în căsătorie de Mihai Alexandru, partenerul său de viață. Ce întrebare inedită i-a pus bărbatul.

Cum ar fi cerut-o în căsătorie Mihai Alexandru pe Iulia Albu

Bat, oare, clopote de nuntă pentru Iulia Albu? Așa pare, dacă e să ne luăm după roastul senzațional pe care iubitul vedetei, Mihai Alexandru, l-a făcut la iUmor, în ediția de 1 mai, unde iubita lui a fost al patrulea jurat al emisiunii de la Antena 1.

Moderatoarea emisiunii Poliția Modei de la Antena Stars a fost surprinsă de faptul că bărbatul cu care își împarte viața de 4 ani de zile și-a făcut apariția în cadrul emisiunii de la Antena 1, pentru a-i face un roast de zile mari.

Iulia Albu a avut mari emoții în momentul în care Mihai Alexandru a ironizat-o pe scena de la iUmor. Iubitul stilistei de modă a venit înarmat cu glume bune, ironii usturătoare și cuvine pe care le-a rostit, „din dragoste, ca să nu fie singura penibilă de aici”, după cum a spus chiar el.

Momentul culminant al serii a fost cel în care iubitul Iuliei Albu i-a făcut o declarație incredibilă, ce a  seamănat foarte mult cu o cerere în căsătorie.

Mai exact, Mihai Alexandru i-a sugerat partenerei sale de viață să renunțe la ținuta pe care o poartă în emisiune pentru o rochie de culoare albă, iar relația lor să treacă la următorul nivel.

„Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente. Ea face roast de când se știe.

Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine.”, a fost mesajul lui Mihai Alexandru pentru iubita lui, Iulia Albu.

Cum se înțelege Mikaela cu iubitul mamei sale

Cei doi amorezi formează un cuplu de mai bine de 4 ani de zile și sunt foarte fericiți împreună. Iulia Albu a mărturisit că, deși nu a fost dragoste la prima vedere, cei doi au ajuns să se iubească foarte mult.

Iulia Albu se vede îmbătrânind alături de el. Mai mult de atât, se pare că și Mikaela, fiica de 13 ani a vedetei, este tare apropiată de iubitul mamei sale.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rămită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie.

Mikaela îl adoră pur şi simplu, iar el nu concepe ca ea să pățească vreodată ceva rău. El este omul care a învățat-o să treacă singură strada, el este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, el este cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei.

El este cel care, înainte de şcoală, în fiecare dimineață, toată vara şi toată toamna, iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta. Mă emoționează fiecare moment în care Mikaela aleargă şi îi sare în brațe, spunându-i că îl iubește.”, a declarat Iulia Albu, acum ceva timp.