Iubitul Margheritei de la Clejani, „victima” unui incident în trafic. Polițele neplătite l-au adus în fața instanței

Iubitul Margheritei de la Clejani, „victima” unui incident în trafic. Polițele neplătite l-au adus în fața instanței
Ploițele neplătite ale iubitului Margheritei de la Clejani l-au făcut "victima" unui incident în trafic

Descoperiri șocante pentru fanii Margheritei. Cazul acesteia se adâncește, iar povestea abia dacă-și mai găsește conturul. Detalii despre iubitul solitei și cum se transofrmă acesta din victimă…în vinovat.

Polițele neplătite l-au făcut din victimă…în vinovat. Ce a pățit iubitul Margheritei de la Clejani

Cine ar fi crezut că o simplă tamponare se dovedește a fi elementul cheie și aduce la suprafață o poveste mult mai încâlcitâ chiar și decât pare acum. Cu toate că nu s-a aflat tot, cazul Margheritei de la Clejani poate desluși alte două povești ajuse în spațiul public – o bătaie din trafic și dosarul de la DIICOT în care se regăsește și numele lui Alex Bittman. Fiul cunoscutului Dan Bittman se află deja de o bună perioadă în anturajul său și a uitat de problemele cu legea, acum axându-se strict pe carieră, dar este posibil să-l fi ajutat să-și procure droguri într-o perioadă. Începutul primei povești începe cu o prietenie care s-a transformat în coșmarul unui tânăr care este posibil să-și petreacă viitorii 5 ani în spatele gratiilor. Eduard Fânăreanu, soția sa și Theo au avut o legătură prin intermediul artei. Ulterior s-a creat o prietenie între ei. Eduard chiar l-a vizitat pe iubitul Margăi acasă la el unde a sesizat multe lucruri care să-l facă să dea un pas înapoi în ceea ce-l privește.

„Am observat cum dânsul prepară anumite substanțe din medicamente faraceutice, care se obțin din farmacie numai cu rețete speciale. Nște jeleuri puse de gust, medicamente și suc. Noi l-am rugat să aducă niște spray-uri din Irlanda. Ne-a tras o țeapă o datăm de două ori, până ne-am dat seama că e neserios. N-ea spus că el face aceste rețete pentru a le împărți cu prietenii, ăsta e modul prin care el se distreză. Când am fost acasă la el, am observat că avea niște rețete pe masă, mai multe pe care le folosește ca să-și procure medicamentele. Ne-a fost frică, tocmai ăsta a fost și motivul pe care ne-am și retras de lângă dânsul, pentru că am văzut că e o persoană periculoasă, provocatoare”
Eduard Fânăreanu (Sursa: XNS)

Detalii neștiute despre iubitul Margheritei de la Clejani
Detalii neștiute despre iubitul Margheritei de la Clejani

Bătut în trafic pentru înșelătorie

Aurel Moldovan, avocatul prezent în emisiunea XNS alături de cumnatul clientului său, exte cuvântul celui care l-a bătut pe Theo în plină stradă, în luna septembrie a lui 2019. Este vorba despre doi tineri care au acostat pe cineva aflat într-un vehicul staționat în trafic. Abia acum ies la suprafață detaliile incidentului care s-ar descrie astfel: în urma înșelătoriei lui Theo pentru spray-urile de graffiti, fratele soției lui Eduard Fânăreanu a decis să-și facă dreptate și să intre în posesia a aproximativ 7.000 de lei pe care cuplul i i-a pus la dispoziție iubitului Margăi.

  • Teoria avocatului cumnatului lui Eduard –  iubitul Margăi este mână-n mâna cu autoritățile pentru a reuși să surprindă persoane publice în timp ce se droghează.

„Incidentul este din septembrie, iar suma datorată era de aproximativ 7.000 de lei. Clientul meu este condamnat la 5 ani și 6 luni. S-a făcut apelul, urmează să ne judecăm, să dea termen în faza apelului la Curtea de Apel. Sper să nu rămână așa, pentru că nu sunt probe care să dovedească pe deplin această condamnare. Aici este vorba despre o provocare din partea lui Cizmaru Theodor. El caută victime, Margherita ar putea fi o victimă, pentru ca el să beneficieze de anumite reduceri de pedepse stabilite cu organul de urmărire penală sau să fie transformat în martor”
Aurel Moldovan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI