Iubitul Elenei Marin, despre presupusa relație de la Survivor România. A dat cărțile pe față

Iubitul Elenei Marin, despre presupusa relație de la Survivor România. A dat cărțile pe față
Survivor România. Iubitul Elenei Marin a făcut declarații despre presupusa relație a partenerei cu faimosul Cosmin Stanciu

Armonia din tabăra Faimoșilor a fost destabilizată din nou de un conflict, de această dată unul care a adus mai mult lacrimi decât țipete. Furios în urma acuzației de furt de mâncare făcute de Elena Marin, Zannidache a dezvăluit în fața camerelor că dansatoare i-a făcut avansuri coechipierului său, karatistul Cosmin Stanciu. Aceasta a negat, Cosmin de asemenea, însă ”porumbelul” a scăpat deja, astfel că, în urma unor tensiuni din relația vedetei cu partenerul, ea s-a temut că bărbatul va înțelege greșit situația. Aflat ”printre noi”, în România, el a fost contactat de WOWbiz pentru a-și spune punctul de vedere în ceea ce privește cele mai recente întâmplări din junglă care-l vizează.

Noutăți despre tensiunile din Survivor România. Iubitul Elenei Marin a făcut declarații despre presupusa relație a iubitei cu faimosul Cosmin Stanciu

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a abordat subiectul controversat care a lăsat-o în lacrimi pe iubita sa. Bărbatul nu îi dă crezare lui Zannidache, ci partenerei, declarând că, în ciuda celor spuse despre relația lor, o iubește și o susține în concursul de la Kanal D.

„Eu cred că suntem geloși în linii normale. Cosmin mi s-a părut un băiat ok. El probabil a căutat ceva. În momentul în care ești într-o echipă, lucrurile pe care le auzi în jurul tău le poți interpreta în o mie de moduri. Cu siguranță Zanni le-a interpretat în așa fel încât să-și poată creea o armă. Dacă ne uităm pe imagini, felul în care îl întreabă pe Cosmin e nemaiîntâlnit la ea. E printre puținele dăți în care încearcă să se impună. Mi-aș fi dorit să nu o afecteze, să lase lumea să vorbească”, a spus Andrei.

Trăiește fiecare joc alături de ea, din fața televizorului 

„În fiecare cuplu există momente mai delicate, iar în momentul în care le rezolvi, ai și o anumită perioadă în care culegi roadele rezolvării. La noi nu a fost așa. Noi ne-am împăcat, iar la scurt timp ea a plecat. Imediat după, ea a plecat și fiind foarte departe acum este normal să existe unele temeri.

În momentul în care apare un promo în care o văd plângând sau văd că se accidentează, 20 de ore sunt în chin și imaginile alea mă fac să simt lucruri pe care le detest cel mai tare, neputința. Neputința de a-i fi alături, neputința de a o proteja. Ea e mult mai puternică decât crede și sunt convins că nu o să renunțe, oricât de greu i-ar fi. O iubesc enorm și o să o susțin toată viața”, a mai spus acesta.

Urmăriți Playtech.ro și pe