Iubitul Biancăi Pop, reținut de poliție. Decizia luată de brunetă după această veste i-a adus injurii

Iubitul Biancăi Pop, reținut de poliție. Decizia luată de brunetă după această veste i-a adus injurii
S-a aflat acum despre Bianca Pop și Emi Pian. Spunea că sunt prieteni, dar ce a fost prinsă făcând în timp ce era înmormântat

De curând, Bianca Pop a fost implicată într-un scandal de proporții. După ce a fost bătut, un taximetrist a ajuns în comă la spital.

Decizia luată de brunetă după ce a primit vestea i-a adus injurii

Grasu a lui Văncică a fost reținut pentru 29 de zile. Cei doi îndrăgostiți aveau planificată o vacanța în această perioadă. Bianca Pop, după scandal a declarat faptul că ea nu va mai merge în vacanță deoarece iubitul ei este reținut de către organele de poliție.

Pe de altă parte și șocul provocat de moartea bunului său prieten Emi Pian, pe care l-a numit chiar „fratele meu”, ar împiedica-o să se bucure de această vacanță.

Bianca v-a merge în vacanță singură

În urmă cu puțin timp, ispita a postat pe pagina personală de socializare că i se pare ceva normal să plece în vacanță. Tot pe o pagină de socializare, o fană a lui Grasu și-a exprimat părerea sa în legătură cu alegerea Biancăi.

,,Grasu Francy fii tare nu te da bătut, noi vom fi lângă tine, doamne de femeie handicapată. Ia se duce în vacanță și grasu stă arestat din cauza ei * pe ea de femeie…”

Bianca Pop, supărată groaznic de postare a ajuns chiar și la amenințări la adresa fanei iubitului ei.

,,Auzi făi lătură ce ești! Când pun mâna pe tine o să fie rău! Să fugi de mine! Normal că plec! Odată ce familia lui nu îmi răspunde la telefon decât când vor ei! Iar tu sărăcie de ce te bagi ca musca in zar? Te mănâncă? Te rezolv eu.” a declarat Bianca Pop prin intermediul unei postări.

La doar 20 de minute de la postare, declarația Biancăi Pop a dispărut de pe site-urile de de socializare.

Bianca Pop
Iubitul Biancăi Pop, reținut de poliție. Decizia luată de brunetă după veste i-a adus injurii
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI