Iubiți Laura Giurcanu. Cu ce bărbați a avut relații concurenta Survivor România 2022

Iubiți Laura Giurcanu. Cu ce bărbați a avut relații concurenta Survivor România 2022
Cu cine s-a iubit Laura Giurcanu? Tânăra a fost și logodită

Laura Giurcanu a devenit cunoscută după participarea la celebrul show ‘Supermodels bu Cătălin Botezatu’. Fata avea atunci doar 14 ani, ulterior intrând serios în lumea mondenă. Fanii sunt din ce în ce mai curioși despre bărbații care au reușit să-i intre la inimă modelului în tot acest timp. Cu cine s-a iubit aceasta?

Cu ce bărbați s-a iubit Laura Giurcanu?

Laura Giurcanu este deja cunoscută românilor de ani buni. Aceasta a participat la show-ul ‘Supermodels by Cătălin Botezatu’ pe când avea doar 14 ani și spera la o carieră uriașă în modă. Cu toate astea, se pare că a lăsat pe locul doi această pasiune și acum se ocupă de online.

Desigur că frumusețea sa și silueta fără cusur nu puteau să îi țină prea departe pe bărbații interesați să ajungă la inima ei. Tânăra nu doar că a avut posilitatea să se afirme în România, ci a furat privirile tuturor din lume după ce a apărut într-un clip al artistului internațional The Weekend pe când avea doar 16 ani.

Primul nume de pe lista concurentei de la ‘Survivor România 2022’ este Alex Târnovan, fost fotbalist al FCSB. Din păcate, relația lor nu a durat mult, iar cei doi au mers mai departe. Al doilea nume este incert. Concret, este vorba despre Matei Dima, alias Bromania, care ar fi avut o aventură cu Laura în urmă cu mulți ani.

A fost înșelată de logodnic

Alte zvonuri arătau că tânăra ar fi avut o escapadă și cu Dani Oțil, iubitor al picioarelor lungi, lucru care se vede și în alegerea partenerei de acum. Un alt presupus iubit pentru o scurtă durată ar fi fost Cuza, liderul trupei ‘Noaptea Târziu’, conform cancan.ro. O poveste mai tristă din viața Laurei a fost logodna cu un tânăr pe care l-a prezentat internauților. Din păcate, relația lor s-a sfârșit pentru că acesta a înșelat-o.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.

Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre sta înainte de a devenit un subiect de bâfă”, a povestit Laura pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI