Iubitele lui Smiley. Vedeta PRO TV a avut mai multe relații controversate, de-a lungul timpului

Femeile din viața lui Smiley au fost întotdeauna în atenția presei. După ce s-a despărțit de Laura Cosoi, în anul 2012, alături de care a stat cinci ani, artistul s-a cuplat, după multă vreme, cu Gina Pistol.

Ce iubite a avut Smiley

Cu toate acestea, solistul a fost cuplat de presă cu mai multe domnișoare, printre care și o concurentă de la Vocea României, care s-a numărat printre femeile din viața artistului.

Smiley are lipici la fete, însă artistul a avut mai multe relații serioase de-a lungul timpului. Înainte de a se cupla cu Laura Cosoi, Smiley s-a iubit timp de doi ani cu Sânziana Negru, o brunetă senzuală. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește viața personală, dar erau și foarte atașați unul de celălalt, fiind văzuți împreună de multe ori. Finalul relației a fost unul brusc și cei doi nu au dat explicații în ceea ce privește despărțirea lor.

Relație îndelungată cu Laura Cosoi

Laura Cosoi a făcut parte multă vreme din viața lui Smiley, și anume vreme de cinci ani.  Relația dintre cei doi nu a dus însă la căsătorie.

La sfârșitul anului 2012, audițiile pe nevăzute de pe nevăzute de la Vocea României, i-au făcut cunoștință lui Smiley cu LOredana Ciubotaru, o tânără frumoasă și talentată. Încă de la începutul lui octombrie, când a fost difuzată emisiunea cu pricina, colegii dar și apropiații au bănuit că între solist și fată s-au aprins scântei de dragoste. Și aceasta s-a numărat printre femeile din viața lui Smiley.

„Eu sincer acum am emoţii, pentru că-mi doresc foarte tare să fii în echipa mea! Şi îmi bate inima mai tare. Sunt prea emoţionat. Cânţi senzaţional, arăţi senzaţional, vorbeşti foarte frumos. Eu te vreau!”, spunea la vremea aceea Smiley.

Conform revistei Ciao!, artistul ar mai fi avut o relaţie de aproape un an cu o tânără pe numele ei Raluca Netca. Fata nu este însă străină de lumea showbizului: aceasta e dansatoare şi a colaborat cu Corina, Inna şi Antonia. Potrivit publicaţiei, prietenii celor doi au ştiut adevărul, dar Smiley și a dus-o chiar la Paris, unde au petrecut mai multe zile romantice.

Apoi, Oana Alexandra Zara (21 de ani), o tânără frumoasă care a făcut furori la concursul “Românii au talent”, a fost, de asemenea,«cuplată» de presă cu Smiley, întrucât gestul solistului, de a-şi aşeza capul pe pieptul ei apetisant, a iscat controverse. Imaginea cu ei sărutându-se nu a mai lăsat loc de niciun dubiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI