Iubita lui Radu Mazăre, audiată în Madagascar. Motivul pentru care a fost chemată de polițiști

Iubita lui Radu Mazăre, audiată în Madagascar. Motivul pentru care a fost chemată de polițiști

Iubita lui Radu Mazăre a fost și ea luată la întrebări de autoritățile din Madagascar, după ce fostul primar al municipiului Constanța a fost arestat.

Iubita lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, a fost chemată la o secție de poliție din Madagascar pentru a fi audiată. Ea a fost pusă pe lista suspecților autorităților locale după ce au aflat că, în momentul arestării, Radu Mazăre era însoțit și de o tânără de aproximativ 30 de ani.

Ea a fost audiată deoarece s-a aflat în compania unei persoane urmărită internațional. De fapt. trăiește de  un an și jumătate cu acest urmărit internațional, deci, cu siguranță, polițiștii presupun că ea știe destule despre afacerile edilului.

Roxana Mihalache este iubita lui Radu Mazăre de vreo 18 ani, încă de pe vremea când era primarul municipiului Constanța. Ea a fost fotomodel, dar a renunțat la cariera în modeling după ce edilul a pus ochii pe ea.

De ce a părăsit Radu Mazăre România

Fostul primar a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru abuz în serviciu și mai are o condamnare de nouă ani și zece luni de detenție pentru constituire de grup infracțional, dar nu e definitivă. Roxana Mihalache a plecat „la pachet” cu Radu Mazăre atunci când a decis să părăsească România, ca urmare a faptului că instanța îi ridicase interdicția de a ieși din țara. Cumva, judecătorii de atunci s-au gândit că acesta, chiar dacă ar fi plecat din România, s-ar fi întors, doar știm cu toții ce fire „exotică” era edilul. Mare greșeală!

Fostul primar al Constanței se află acum în custodia autorităților din Madagascar, cel puțin, din câte se știe, de la distanță.

Mazăre își pregătise terenul din Madagascar cu mult timp în urmă și și-a creat aici un adevărat colț de paradis care să-i aducă și satisfacții, și profit. Acel complex turistic format din bungalouri și cele două restaurante pe care le deține sunt în puternic contrast cu sărăcia localnicilor malgași care trăiesc aproape primitiv.

 

Sursa: Digi 24
Urmăriți Playtech.ro și pe