Iubita lui Vlad Voiculescu, reacție halcucinantă după demiterea acestuia. Paralela ei biblică cu Paștele e aici

Iubita lui Vlad Voiculescu, reacție halcucinantă după demiterea acestuia. Paralela ei biblică cu Paștele e aici
Jurnalista este iubita fostului ministru

Reacțiile venite în ruma demiterii lui Vlad Voiculescu apar de la oră la oră. Printre cei care au reacționat fatidic se numără și iubita fostului Ministru. Laura Ștefănuț a scris un mesaj cu conotații, cel puțin, ciudate, în raport cu decizia de astăzi.

Laura Ștefănuț comentarii halucinante după demiterea lui Voiculescu

Starea de fapt de astăzi a creat și crează și la această oră un adevărat cutremur în clasa politică românească. Pe rețelele de socializare atât susținătorii, cât și contestatarii lui Voiculescu umplu pagini cu comentarii.

Laura Ștefănuț, fost jurnalist Digi 24 și activist USR, a avut o reacție halucinantă astăzi pe Facebook. În comentariul fostei jurnaliste conotațiile biblice aduse în discuție sunt un contrast în raport cu doctrina USR pe care a abordat-o și ea.

”Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân.”, scria Laura Ștefănuț astăzi pe Facebook.

Jurnalista este iubita fostului ministru

Optica tinerei jurnaliste Laura Ștefănuț asupra situație de astăzi este, pe departe, una care nu are nicio legătură cu realitatea. Comentariile au apărut și pe pagina acesteia, multe dintre eie cu tentă ironică la adresa sa. Jurnalista era cea care, înaintea alegerilor locale de anul trecut, anunța că ar fi iubita fostului ministru, retrăgându-se din jurnalismul de investigații din acest motiv.

”Momentan, am hotărât să mă retrag din investigații jurnalistice și să scriu pe secțiunea de Opinii. Fiindcă sunt într-o relație cu candidatul la primărie Vlad Voiculescu. Nu am nicio funcție în campania/partidul lui. N nu am luat vreun ban de la PLUS. Am luat parte la discuții privind campania.

Am recomandat experți cu CV-uri impecabile, de care ar trebui să fim cu toții mândri. Am contribuit la câteva subiecte care m-au preocupat de-a lungul carierei, cum ar fi mediul și probleme care privesc femeile.”, scria Laura Ștefănuț pe Facebook.

Informații de ultimă oră

Decizia de astăzi de a-l demite pe Vlad Voiculescu a generat un adevărat scandal. Ultimele informații spun că USR este decis să renunțe la coaliție dacă Florin Cîțu rămâne în funcția de premier.

Dan Barna și ceilalți lideri USR sunt încă în ședință privind decizia premierului Florin Cîțu de a-i demite pe Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan. Rămâne ca în cursul zilei de astăzi să aflăm care va fi decizia finală a USR. În același context Dan Barna era nominalizat pentru intermatul de la Sănătate. Aceleași surse din interior spun că acesta ar fi refuzat funcția, din aceleași consideretne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI