Iubita lui Tudor Chirilă face furori pe internet. Cum i-a fotografiat fiul lor și ce apariție a avut Iulia la Vocea României

Iubita lui Tudor Chirilă face furori pe internet. Cum i-a fotografiat fiul lor și ce apariție a avut Iulia la Vocea României
Iubita lui Tudor Chirila a făcut furori, la ultima sa apariție în public

Mereu discret cu viața personală, Tudor Chirilă, solistului trupei ”Vama”, i-a fost mereu vânată viața de familist. Așa iese la iveală faptul că artistul de la Vocea României și-a găsit liniștea alături de femeia perfectă.

Iubita lui Tudor Chirilă a făcut furori

Este vorba despre Iulia Mîzgan, care i-a redat tot ce poate fi mai frumos. Iar pentru cei care nu-l cunosc în ipostaze tandre, avem și o surpriză. Tudor Chirilă (45 de ani) s-a lăsat fotografiat alături de iubita lui, pe Instagram. Și nu oricum, ci extrem de îndrăgostit și de protector.

Iubita lui Tudor Chirilă a fpst cea care a pus imaginile pe pagina sa de Instagram, anunțând cu mândrie că fotograful a fost nimeni altul decât unul dintre fiii lor: ”: “Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan”. Tabloul de familie este unul extrem de sugestiv, exprimând căldură și emoție în prag de sărbători.

Iulia l-a susținut pe Tudor Chirilă și în finala de la Vocea României

De altfel, puțini știu faptul că Iulia este cea care stă în spatele succesului artistului, purtându-i noroc chiar și vineri seara, în finala live a emisiunii ”Vocea României, câștigată de nimeni altul decât Dragoș Moldovan.

Pentru a marca momentul, iubita lui Tudor Chirilă a făcut chiar și un instastory pe Instagram în care îl felicită public pe elevul antrenat de Tudor Chirilă. În imagini se poate vedea și noul ei look, cu păr mai scurt și cu breton, care o aranjează de minune.

iubita tudor chirila

Iulia (stânga), alături de o prietenă, în public la „Vocea României”

Cine este iubita lui Tudor Chirilă

În urmă cu trei ani, Tudor Chirilă a devenit tată de băiat pentru a doua oară, după ce în urmă cu cinci ani, Iulia Mîzgan l-a adus pe lume pe primul copil al cuplului. Cei doi sunt împreună din anul 2012 și pare că sunt cuplul perfect. În trecut, Tudor Chirilă dezvăluia despre frumoasa lui iubită:  “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. De menționat pentru public este că Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează în marketing, la un post de radio.

Urmăriți Playtech.ro și pe